2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Üres kézzel érkeztek, 30 kilós ritkasággal távoztak

Üres kézzel érkeztek, 30 kilós ritkasággal távoztak

A Budapest Jazz Club január 7-i születésnapja alkalmából az ingyenes belépés mellett emeletes tortával is várta vendégeit, melyek többsége véget nem érő ovációval honorálta az esten közreműködő László Attila vezette LFZE Big Band ősbemutatóját, és a csodagyerekként aposztrofált Hodek Áron basszusgitáros triójának feledhetetlen produkcióját.

Sajnos a közönség nem minden tagja volt ilyen hálás, hajnal kettő körül a klub koncertterméből két, egyébként a teljes estét átmulató és a kamerákkal felszerelt bárpultban többször kártyával fizető vendég még a leglazább jazz-dobosokat is meghazudtoló természetességgel, néhány könnyed mozdulattal vette magához és tulajdonította el a klub koncerttermének színpadáról a több mint 30 kilós, ritkaságnak számító Fender Twin Reverb gitárerősítőt, majd a zsúfolt kávézón keresztül a Hollán Ernő utca hajnali homályába burkolózva „születésnapi ajándékukkal” gyors léptekkel távoztak. Szerencsétlenségükre a biztonsági kamerák minden mozdulatukat rögzítették, így hamar kiderült, ismerősök ismerősének ismerőseiről van szó. Néhány a klub tulajdonosa által kilátásba helyezett pofon hatására az értékes berendezés még másnap visszakerült.

https://mab.to/t/fnWAP3IQkW5

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek