2023. 02. 4. szombat

Ráhel, Csenge
1 EUR 387 HUF
1 GBP 433 HUF

Több ezer doboz cigarettát loptak

A rendőrök néhány órán belül elfogták azt a két férfit, akik betörtek egy szendrői dohányboltba, majd onnan több ezer doboz cigarettát és több százezer forintot loptak el.

Az Edelényi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 47 és egy 20 éves szendrői férfivel szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2022. december 20-án az éjjeli órákban egy Szendrőben található Nemzeti Dohánybolt hátsó falazatát kibontották, majd az épületből 2176 doboz cigarettát és készpénzt tulajdonítottak el, összesen több mint négy és félmillió forint értékben.

A betörést a reggeli nyitáskor fedezte fel a bolti eladó, aki értesítette a rendőröket.

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és néhány órán belül megállapították a lehetséges elkövetők kilétét, őket elfogták, majd előállításukat követően gyanúsítottként kihallgatták, és az idősebb férfit őrizetbe is vették.

A nyomozók még aznap egy pincében elrejtve találták meg a több ezer cigarettát és az ellopott készpénz nagy részét is le tudták foglalni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…