2023. 03. 27. hétfő

Hajnalka
1 EUR 387 HUF
1 GBP 440 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Szilveszter éjjeli rablás, tíz percen belüli elfogás

Szilveszter éjjeli rablás, tíz percen belüli elfogás

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök Miskolcon azt a fiatalt, aki az alkalmi ismerőse mobilját elvette és csak verekedés árán akarta visszaadni.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 17 éves fiatalemberrel szemben.

Egy alkalmi ismerőseiből álló társasággal tartózkodott 2021. december 31-én az esti órákban a sértett Miskolc belvárosában. A 18 éves fiútól egy lány elkérte a telefonját, akinek oda is adta. A készülék az este folyamán a lány barátjához került, aki elkezdett rajta zenét hallgatni, majd amikor a tulajdonosa visszakérte a mobilt, a 17 éves fiú azt mondta, hogy verekedjen meg érte.

A sértettet a 17 éves fiatal és a társaság egy másik tagja közösen bántalmazta, majd elszaladtak a készülékkel együtt.

A rendőrségre érkezett bejelentést követően, a kapott személyleírás alapján a járőrök tíz percen belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt, akinél az egyenruhások megtalálták a keresett telefont és annak tokjában a sértett személyes iratait is.

Az eljárás során a rendőrök azonosították a bántalmazásban résztvevő másik férfit is, az ő felkutatása és elfogása jelenleg is folyamatban van.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói a 17 éves fiatalt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették, valamint kezdeményezik letartóztatását is.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek