2021. 12. 6. hétfő

Miklós
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Utánpótlás Gála, majd Ek és világkupa finálék

Utánpótlás Gála, majd Ek és világkupa finálék

A 21. MOL Petrolkémia Triatlon Nagyhét július 14-i, MOL Napján korán kell felkelniük azoknak, akik valamennyi sportprogramon szeretnék buzdítani  a résztvevőket. Tiszaújváros központjában, ahol az úszás, kerékpározás és futás is jól figyelemmel kísérhető,  ugyanis már 9 órakor kezdetét veszi a Magyar Utánpótlás Gála, ahol az országos ranglista alapján a legjobb 16-16 gyermek és serdülő korcsoportos leány és fiú versenyez majd a nagyok pályáján, díszletei között. Az eredményhirdetés 10:45 órakor lesz a versenyközpontban.

Amennyiben a szeszélyes időjárás nem szól közbe, akkor 11:45 órakor elkezdődik a 14. ETU Triatlon Junior Európa-kupa női fináléja, hét magyarral, majd egy órával később, 12:45 órakor jöhet a fiúk csatája, ahol öt magyar érdekelt lesz. 13:45 órakor a Hotel Civis Phőnix mellett felállított pódiumon megtartják az 1-3. helyezettek eredményhirdetését.

A tiszaújvárosi 23. ITU Triatlon Világkupa 30 tagú női mezőnye – benne Bragmayer Zsanettel, Kovács Zsófiával és Putnóczki Dorkával – a tervek szerint 14:45 -kor kezdi meg az érmek és helyezések eldöntéséért vívott csatát.

A világkupa férfi fináléja – Dévay Márkkal, Ifj. Faldum Gáborral, Lehmann Bencével, Lehmann Csongorral és Tóth Tamással – 15:15-kor kezdődik.  17:30-kor a Hotel Civis Phőnix mellett felállított pódium megtartják az 1-3. helyezettek eredményhirdetését.

A junior Európa-kupa döntőn élő webes közvetítés lesz, míg az elit világkupa fináléját a Sport TV jóvoltából élőben, valamint a https://www.triathlonlive.tv honlapról elérhető ITU Live-on is követhetik az érdeklődők. A helyszínen szurkolók a Civis  Phőnix Hotel oldalában felállított óriás Led-falon is figyelemmel kísérhetik a versenyek alakulását.

 

A szabadisőpsort események teljesítéséért kiosztott tombolaszelvények sorsolása 18.30-kor kezdődik a Főtér nagyszínpadán, melyen ezt követően, 19 órától a JETLAG zenél.

A világkupa első 20 női és férfi versenyzőjének ünnepélyes eredményhirdetése 20 órakor lesz, szintén a Főtéren.

A napot, egyben a programsorozatot a 21 órakor kezdődő WELLHELLO koncert zárja.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kalandokkal tűzdelt 25. Jubileumi Mikulás Rally után beszélgetek Juhász Csabi raliversenyzővel. Megosztanád a portál olvasókkal, hogy miként is sik…
A 2021-es Gokart Országos Bajnokság, Rotax Max Senior kategóriában első helyezést ért el a 17 éves Juráncsik Balázs. Ezzel az éves eredményével kij…

További cikkek

Kalandokkal tűzdelt 25. Jubileumi Mikulás Rally után beszélgetek Juhász Csabi raliversenyzővel. Megosztanád a portál olvasókkal, hogy miként is sik…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum