2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Utánpótlás Gála, majd Ek és világkupa finálék

Utánpótlás Gála, majd Ek és világkupa finálék

A 21. MOL Petrolkémia Triatlon Nagyhét július 14-i, MOL Napján korán kell felkelniük azoknak, akik valamennyi sportprogramon szeretnék buzdítani  a résztvevőket. Tiszaújváros központjában, ahol az úszás, kerékpározás és futás is jól figyelemmel kísérhető,  ugyanis már 9 órakor kezdetét veszi a Magyar Utánpótlás Gála, ahol az országos ranglista alapján a legjobb 16-16 gyermek és serdülő korcsoportos leány és fiú versenyez majd a nagyok pályáján, díszletei között. Az eredményhirdetés 10:45 órakor lesz a versenyközpontban.

Amennyiben a szeszélyes időjárás nem szól közbe, akkor 11:45 órakor elkezdődik a 14. ETU Triatlon Junior Európa-kupa női fináléja, hét magyarral, majd egy órával később, 12:45 órakor jöhet a fiúk csatája, ahol öt magyar érdekelt lesz. 13:45 órakor a Hotel Civis Phőnix mellett felállított pódiumon megtartják az 1-3. helyezettek eredményhirdetését.

A tiszaújvárosi 23. ITU Triatlon Világkupa 30 tagú női mezőnye – benne Bragmayer Zsanettel, Kovács Zsófiával és Putnóczki Dorkával – a tervek szerint 14:45 -kor kezdi meg az érmek és helyezések eldöntéséért vívott csatát.

A világkupa férfi fináléja – Dévay Márkkal, Ifj. Faldum Gáborral, Lehmann Bencével, Lehmann Csongorral és Tóth Tamással – 15:15-kor kezdődik.  17:30-kor a Hotel Civis Phőnix mellett felállított pódium megtartják az 1-3. helyezettek eredményhirdetését.

A junior Európa-kupa döntőn élő webes közvetítés lesz, míg az elit világkupa fináléját a Sport TV jóvoltából élőben, valamint a https://www.triathlonlive.tv honlapról elérhető ITU Live-on is követhetik az érdeklődők. A helyszínen szurkolók a Civis  Phőnix Hotel oldalában felállított óriás Led-falon is figyelemmel kísérhetik a versenyek alakulását.

 

A szabadisőpsort események teljesítéséért kiosztott tombolaszelvények sorsolása 18.30-kor kezdődik a Főtér nagyszínpadán, melyen ezt követően, 19 órától a JETLAG zenél.

A világkupa első 20 női és férfi versenyzőjének ünnepélyes eredményhirdetése 20 órakor lesz, szintén a Főtéren.

A napot, egyben a programsorozatot a 21 órakor kezdődő WELLHELLO koncert zárja.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…