2022. 05. 27. péntek

Hella
1 EUR 393 HUF
1 GBP 463 HUF

Újabb Sztankovics-ezüst Nizzából

Február 10-én, vasárnap este véget ért Franciaországban, a Meeting Da Nice-FFN Golden Tour elnevezésű úszó viadal. A Miskolci Sportiskola színeit képviselő Sztankovics Anna a pénteken, 50 m mellen  begyűjtött ezüstérme mellé 100 m mellen is nyert egy ezüstöt.

Anna facebook bejegyzése alapján, szombaton 200 mellen is sikerült döntőbe jutnia, de ott inkább az iram beállításával foglalkoztak, mivel vasárnap a fő számában, 100 mellen állt rajtkőre.

–        Mindig is a 100 m mell volt a kedvencem és ez a mai nappal sem változott – fogalmazott a vasánapi finálé után Sztankovics Anna. – Délelőtt egy jó versenyben sikerült szuper időt úsznom, amivel első helyen kvalifikáltam magam a délutáni döntőbe. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy a 100 mell  a verseny egyik legizgalmasabb fináléja volt, hiszen hárman úsztunk 13 századon belül. Igaz 2 századdal a dobogó második fokára csúsztam, de így is a reggeli időmet megjavítva, egy nagyon biztató időt sikerült úsznom. Az ezüstérem is szépen csillog, a medencét mosolyogva hagytam el mert azt látom, hogy jó úton vagyok a céljaim felé!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum