2021. 07. 31. szombat

Oszkár
1 EUR 357 HUF
1 GBP 420 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Továbbra is csak sportolókat fogad a Kemény Dénes Városi Sportuszoda

Továbbra is csak sportolókat fogad a Kemény Dénes Városi Sportuszoda

Napjainkban, a környező országokban tapasztalt kedvezőtlen koronavírus-járvány helyzet miatt, az Operatív Törzs megelőző intézkedéseivel összhangban, a miskolci Kemény Dénes Városi Sportuszoda(KDSU) működtetése is a fokozott biztonságon, a járvány terjedésének megakadályozásán alapul.

A jelenlegi részleges nyitva tartás mellett,  a létesítményt üzemeltető Miskolci Sportcentrum Kft. -vel szerződéses viszonyban álló egyesületek sportolói kizárólag szervezett keretek között, szigorú megelőző intézkedések betartásával végezhetik edzéseiket.

A vízkezelési technológia előírások szerinti működtetése garanciát jelent a fertőzésveszély kiküszöbölésére, azonban a szűk, zárt belső helyiségekben (öltözők, zuhanyzók, folyosók) – a folyamatos fertőtlenítés ellenére – is nagy kockázatot jelentene a kontrolálatlan vendégforgalom. Éppen ezért a lakossági úszóvendégek, illetve az uszodai dolgozók egészségének megóvása érdekében belátható időn belül nem tervezik a létesítmény teljes körű megnyitását.

 

Amennyiben a vírushelyzet kedvező irányban változik, az illetékesek  újra áttekintik a KDSU teljes megnyitásának lehetőségét, melyről időben – a saját fórumok mellett – a médián keresztül is tájékoztatják majd a lakossági vendégeket, akiknek  megértését kérik.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lángi Attila – Schmidt Ádám, BMW E86 Z4 M  Nehézkesen indult, de végül problémamentesen fejeződött be a Székesfehérvár-Veszprém Rally Lángi Attila …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum