2022. 06. 29. szerda

Péter, Pál
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Továbbra is csak sportolókat fogad a Kemény Dénes Városi Sportuszoda

Továbbra is csak sportolókat fogad a Kemény Dénes Városi Sportuszoda

Napjainkban, a környező országokban tapasztalt kedvezőtlen koronavírus-járvány helyzet miatt, az Operatív Törzs megelőző intézkedéseivel összhangban, a miskolci Kemény Dénes Városi Sportuszoda(KDSU) működtetése is a fokozott biztonságon, a járvány terjedésének megakadályozásán alapul.

A jelenlegi részleges nyitva tartás mellett,  a létesítményt üzemeltető Miskolci Sportcentrum Kft. -vel szerződéses viszonyban álló egyesületek sportolói kizárólag szervezett keretek között, szigorú megelőző intézkedések betartásával végezhetik edzéseiket.

A vízkezelési technológia előírások szerinti működtetése garanciát jelent a fertőzésveszély kiküszöbölésére, azonban a szűk, zárt belső helyiségekben (öltözők, zuhanyzók, folyosók) – a folyamatos fertőtlenítés ellenére – is nagy kockázatot jelentene a kontrolálatlan vendégforgalom. Éppen ezért a lakossági úszóvendégek, illetve az uszodai dolgozók egészségének megóvása érdekében belátható időn belül nem tervezik a létesítmény teljes körű megnyitását.

 

Amennyiben a vírushelyzet kedvező irányban változik, az illetékesek  újra áttekintik a KDSU teljes megnyitásának lehetőségét, melyről időben – a saját fórumok mellett – a médián keresztül is tájékoztatják majd a lakossági vendégeket, akiknek  megértését kérik.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hogyan védhetjük ki, hogy mobiltelefonjainkat lehallgatásra használják?   Amióta az emberiség kommunikációs eszközöket használ, azóta vanna…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum