2021. 12. 6. hétfő

Miklós
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Továbbra is csak sportolókat fogad a Kemény Dénes Városi Sportuszoda

Továbbra is csak sportolókat fogad a Kemény Dénes Városi Sportuszoda

Napjainkban, a környező országokban tapasztalt kedvezőtlen koronavírus-járvány helyzet miatt, az Operatív Törzs megelőző intézkedéseivel összhangban, a miskolci Kemény Dénes Városi Sportuszoda(KDSU) működtetése is a fokozott biztonságon, a járvány terjedésének megakadályozásán alapul.

A jelenlegi részleges nyitva tartás mellett,  a létesítményt üzemeltető Miskolci Sportcentrum Kft. -vel szerződéses viszonyban álló egyesületek sportolói kizárólag szervezett keretek között, szigorú megelőző intézkedések betartásával végezhetik edzéseiket.

A vízkezelési technológia előírások szerinti működtetése garanciát jelent a fertőzésveszély kiküszöbölésére, azonban a szűk, zárt belső helyiségekben (öltözők, zuhanyzók, folyosók) – a folyamatos fertőtlenítés ellenére – is nagy kockázatot jelentene a kontrolálatlan vendégforgalom. Éppen ezért a lakossági úszóvendégek, illetve az uszodai dolgozók egészségének megóvása érdekében belátható időn belül nem tervezik a létesítmény teljes körű megnyitását.

 

Amennyiben a vírushelyzet kedvező irányban változik, az illetékesek  újra áttekintik a KDSU teljes megnyitásának lehetőségét, melyről időben – a saját fórumok mellett – a médián keresztül is tájékoztatják majd a lakossági vendégeket, akiknek  megértését kérik.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kalandokkal tűzdelt 25. Jubileumi Mikulás Rally után beszélgetek Juhász Csabi raliversenyzővel. Megosztanád a portál olvasókkal, hogy miként is sik…
A 2021-es Gokart Országos Bajnokság, Rotax Max Senior kategóriában első helyezést ért el a 17 éves Juráncsik Balázs. Ezzel az éves eredményével kij…

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum