2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

TORNÁZZ A GYEREKEKÉRT EGY ÉVEN ÁT!

Egészségmegőrzés, sport és jótékonyság

Három érzékeny fiatalember fogott össze, hogy egy több tekintetben vonzó programot kínáljon Miskolc sportkedvelő közönségének 2022-ben. Nem egyszerűen egészségmegőrző szabadidős tevékenységről van szó, hanem a legnemesebb értelemben jótékony kezdeményezésről. Minden hónap negyedik szombatján alakformáló torna Monoczki Andival az M1 Fitnessben a Mr.Minden támogatásával gyűjtéssel!

A neves aerobic tréner, aki maga is két kisgyermek – Marci és Máté – édesanyja úgy döntött mozgósít egy jótékony cél érdekében. Minden hónapban tart egy órás edzést, aminek bevételét a gyermekegészségügy oltárán áldozza fel. A sportoló gyerekkora óta versenyez, 2008 óta pedig maga is oktat. Közben pedig két pici gyermeket nevel és érzékeny szülőként szeretne tenni a kicsik gyógyításáért! Monoczki Andi ezért indítja a programot, amivel nemcsak a beteg gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is segíthet.
A kezdeményezéshez kapcsolódva Mádi Tamás, az M1 Fitness & Wellness Kft. ügyvezetője helyet kínált az edzésekhez a város legtrendibb mozgásközpontjában, ahová a jelzett napokon 11 órára várják a támogató, mozogni vágyó közönséget. Mádi Tamás ragyogó ötletnek tartja a kezdeményezést, hiszen ő is két gyermeket nevel és vallja: nincs fontosabb, mint egészségesnek tudni a kicsiket. Az M1 Fitness alapjaiban is az egészséges életmód szolgálatában áll és segíti vendégeit kortól és nemtől függetlenül. Ugyanakkor kiáll a nemes célokért időről-időre, hisz véradást szervez és év végén gyűjtést tartott rászoruló családok számára.
A kétezerötszáz forintos díjért nemcsak egy órás alakformáló tornát kapnak a sportkedvelő támogatók a város legreprezentatívabb fitness központjában, hanem egy ajándékcsomagot is frissítő energiaszelettel, üdítővel és törölközővel a Mr.Minden támogatásával. A cég tulajdonosa, Molnár Ádám is rendre keresi, milyen jótékony ügyek mellé állhat, hogyan segíthet. Más mellett a sportesemények kiemelkedő támogatója, hisz a mozgás jótékony erejében. Ugyanakkor három kisgyermek édesapjaként azt is megtapasztalta, milyen kétségbeejtő helyzetbe kerülnek a szülők, amikor beteg gyermekük életéért aggódnak. Ezért csatlakozott a kezdeményezéshez és támogatja egy éven át az egészségmegőrző programot és segíti a gyűjtést a gyermekegészségügy szolgálatában.

Gyere Te is! Együtt könnyebb! Sportolni és segíteni is! Jelentkezés e-mailben jotekonysag@mrminden.hu címen vagy telefonon a +36/30/375-19-25-ös számon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek