2022. 10. 7. péntek

Amália
1 EUR 423 HUF
1 GBP 483 HUF

Szombaton köszöntjük a bajnokokat

Köszöntsük közösen szombaton délután a DVTK Jegesmedvék MOL Liga győztes és magyar bajnok csapatát! Jégkorongozóinkat egy nyitott tetejű busz viszi majd körbe a városban, ezt követően a kettes számú jégpályára és a Generali Arénába várjuk a szurkolókat.


Szombaton köszöntjük a bajnokokat

Az ünnepi menet Diósgyőrből, a Miskolc Autó székhelyéről indul 16 óra 30 perckor. A DVTK Jegesmedvéket egy nyitott tetejű busz szállítja majd keresztül a városon, a villamos sínek mentén. A busz a kettes számú jégpályáig viszi a csapatot, ahová 17 óra 30 percre várjuk szurkolóinkat.

Az esemény 18 órától veszi kezdetét, ahol lehetőség lesz begyűjteni az ilyenkor szokásos közös fotókat és aláírásokat.

Az ünnepségen Kriza Ákos, Miskolc polgármestere minden szurkolót megvendégel egy korsó sörre és magával hoz egy óriási tortát is.

19 óra 15 perckor a játékosok és a szakmai stáb átvonul a Generali Arénába, az Aluinvent DVTK – ZTE NKK női kosárlabda mérkőzésére, ahol a meccs után hivatalos köszöntőt mond Kriza Ákos.

A meccs utolsó negyedének megtekintése mindenki számára ingyenes, a harmadik negyed lefújását követően, a főbejáraton keresztül tudnak belépni szurkolóink.

Végül jégkorongozóink visszatérnek a kettes pályára, ahol tovább folytatódik a mulatság kötetlenebb keretek között.
Várunk mindenkit nagy szeretettel!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Rally Legendre teszteltünk!
Köbliék a Rally Legend előtt kicsit megmozgatták a Skoda Feliciat. 58 verseny kilométert és 7 gyorsot teljesített a Sopia-Net Mediterrán Rally az Int…

További cikkek