2021. 09. 16. csütörtök

Edit
1 EUR 350 HUF
1 GBP 412 HUF

Szinay és Zurai is Eb-induló

Az egyaránt a DVTK-MVSI színeit képviselő Szinay Csaba és Zurai Rajmund is szőnyegre léphet a a június 15-17. között győrben megrendezendő serdülő korcsoportos birkózó Európa-bajnokságon.

A háromnapos kontinensviadalon valamennyi ország legjobb korosztályos birkózói lépnek a küzdőtérre.
A magyar válogatott az elmúlt héten Dorogon edzőtáborozott, majd a hétvégi pihenőt követően Győrben, a verseny helyszínén folytatják a felkészülést.
A hazai kötöttfogású csapatot két helyen is erősíti diósgyőri birkózó. A verseny zárónapján Zurai Rajmund az 57 kg-os, míg Szinay Csaba a 68 kg-os súlycsoportban húzhatja magára a címeres mezt.
A nagyon sűrű európai mezőnyben jellemző a szovjet utódállamok fölénye, így már önmagában az is siker lehet, ha a két, egyaránt Juhász Sándor és Lakatos Győző által felkészített sportoló győztes meccsen képviseli Miskolcot ezen a rangos nemzetközi megmérettetésen.

További információ:
http://birkozoszov.hu/index.php?menu=185

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

BORSOD RACE MEDIA KFT. – Vértes Rallye 2021, 2021. augusztus 27-29. Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M   Lángi Attila és Veres Gábor ki…
A hétvégén rendezték az FIA CEZ Zone Trophy zárófordulóját Csehországban Brno-ban. Itt ismét a Gender Racing Team F3-as Dallarajával állt rajthoz a…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum