2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Segítsük együtt az egyetemi gokartos csapatot!

Segítsük együtt az egyetemi gokartos csapatot!

A Miskolci Egyetem ME-Kart csapata a „Go-Bosch, Go-Kart” verseny első évadában megszerezte a Legjobb Műszaki Megoldás I. helyezést és az Abszolút Győztes címet.

A csapatra az eredményeik miatt felfigyeltek, és meghívták őket az AUTOMOTIVE HUNGARY – Techtogether versenyére, amit Budapesten rendeznek meg 2014. november 05 – 07. között az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi Járműipari Beszállítói Szakkiállítás keretében. A csapat a rendezvényen kiállítóként is bemutatkozik.
A verseny keretében a csapatoknak mérnöki – főként az autóiparhoz kapcsolódó – feladatokat kell megoldaniuk. El kell készíteniük virtuális műszerezéssel egy mérést és vezérlést, amivel  egy autó motorjának a hőmérsékletét szabályozzák, vizsgálják. Egy másik feladat keretében egy virtuális térben kell megalkotniuk azt a laboratóriumot, amiben 2050-ben dolgozni fognak. Természetesen nem csak virtuális, hanem valós feladatok is lesznek, mint például prezentációk tartása, Lego-robot építése és programozása, tesztek, kvízek, mérnöki gyakorlati feladatok., és a mai kor szellemének megfelelően az alapján is pénzt nyerhetnek a csapatok a fejlesztéseikhez, hogy hányan lájkolják a csapatot bemutató cikket,  és a csapat meghívására hányan mennek el a kiállításra.
Mivel a csapat a következő két évben címvédésre készül az önjáró gokartjával a „Go-Bosch, Go-Kart”  versenyen, támogatásra van szükségük. Arra szeretnék kérni a nagyközönséget, hogy kövessék a csapat Facebook-oldalát, ahol a fejlesztésekről, az előrehaladásról is beszámolnak, illetve meglepetésekkel, ajándékokkal is készülnek a későbbiekben. Itt érhetik el az érdeklődők az ingyenes belépőjüket a kiállításra, és olvashatják el a csapatot bemutató cikket, amit ha lájkolnak, támogatják őket.
Az oldaluk: https://www.facebook.com/mekart.me
A fentiek mellett a csapatot meghívták kiállítóként a 2014. november 04-én tartandó NI Days Konferenciára, ahová szintén szeretettel várnak minden érdeklődőt. Az  NI Days 2014 a National Instruments legrangosabb konferenciája Magyarországon, amelyet kifejezetten azon mérnökök, oktatók és kutatók számára rendeznek, akik szeretnék nyomon követni a legújabb ipari trendeket és szívesen értesülnek a piac újdonságairól. A rendezvényen az ipar, illetve a tudományos élet kiemelkedő szereplői mutatják be legsikeresebb alkalmazásaikat, amelyeket grafikus rendszertervezési eszközök segítségével valósítottak meg.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…