2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Renegades győzelem a II. MEAFC Aréna kupán

Renegades győzelem a II. MEAFC Aréna kupán

Az új játékosokkal sem vallott szégyent a Miskolc Renegades, 47-19 arányban győzte le a szervező Miskolc Lions gárdáját, és nyerte meg a II. MEAFC Aréna Kupát.

 Immár hagyománynak számít, hogy az őszi, bajnoki mérkőzéseket megelőző időszakban Arénakupákon mérik össze erejüket az amerikai futballt játszó csapatok. A II. MEAFC Aréna Kupán eredetileg négy csapat küzdött volna, a Salgótarján Rascals azonban visszalépett, így a szervező Miskolc Lionson kívül a Hajdúszoboszló Rhinos és a Miskolc Renegades 2 szállt harcba az aranyéremért.

A nyitó mérkőzésen, bár a Miskolc Renegades 2, a csapat új és meccsrutinnal kevésbé rendelkező játékosaiból összeállított kerete kezdett jobban, azonban a kétszer 25 perc alatt megmutatkozott a tapasztalatlanság, amit a Miskolc Lions ki is használt, és győzött.

Miskolc Lions- Miskolc Renegades 2 :  35-19

A második meccsen az újonc Hajdúszoboszló Rhinos és a Renegades 2 csapott össze, itt már összeszedettebb volt Phillip Hilderbrand csapata, és mondhatni simán győzte le a hajdúságiakat.

Miskolc Renegades 2 – Hajdúszoboszló Rhinos :  20-0

A döntő előtt a Lions is összemérte erejét a Rhinos-szal, és lendületes mérkőzésen másodszor is győzött a nap folyamán.

Miskolc Lions – Hajdúszoboszló Rhinos: 19-2

A nap utolsó mérkőzése előtt az volt a fő kérdés, duplázni tud-e az egyetemi csapat a Renegátok ellen, vagy a szünetben sikerült újraéleszteni a Renegát harci szellemet. A gyors pontszerzés után aztán végig uralta a játékot a Renegades és meggyőző fölénnyel nyerte el a kupát és az aranyérmet.

Miskolc Lions- Miskolc Renegades 2:    19-47

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek