2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Rangadó helyett sima miskolci győzelem

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Bajnokság (MEFOB) aktuális férfi kosárlabda fordulójában február 25-én, hazai pályán fogadta a fővárosi TFSE csapatát a Miskolci Egyetem. A mindkét oldalon sok játékost nélkülöző összecsapás sima miskolci sikerrel zárult.

Keleti rangadóra készültek a csapatok, ám az összeállítások során kiderült, a hosszabb kerettel bíró fővárosiaktól 8, az egyébként is szűkös listával bíró hazaiaktól 4 ember nem tudott pályára lépni. A TF alkalmazkodott jobban a szituációhoz és makacsul tartotta magát a húsz percen át görcsösen erőlködő Miskolchoz képest. A második félidőre a bajnok is rendezte sorait, így Takács vezetésével megnyugtató távolságon fejezte be a találkozót. Dicséret illeti azonban a fővárosiak játékosait is, akik éltek a kínálkozó lehetőséggel és bebizonyították edzőjüknek, hogy lehet rájuk számítani a jövőben is.

Miskolci Egyetem – TFSE 93-69 (20-14, 14-18, 33-18, 26-19)

Magyar Egyetemi-Főiskolai Bajnokság, Miskolc, Egyetemi körcsarnok, 50 néző.

Vezette: Lónáth László, Marton Péter.

Miskolci Egyetem: Takács (27/6), Gonda (10/6), Szanyi (9/9), Kopasz (17/3), Lippai (17). Csere: Orliczki B. (10), Orliczki Már. (3/3), Hartman. Vezetőedző: Drahos Gábor.

TFSE: Laman (8), Félix (10), Kovács B. (2), Világi (10/3), Armaghani (23/6). Csere: Horváth (11/3), Kovács M. (5/3).  Vezetőedző: Boros Zoltán.

Drahos Gábor: – Ellenfelünk kulcsjátékosainak hiánya annyira megzavarta az enyémeket, hogy a komplett első félidőben egyénileg akartak jót csinálni és nem csapatként. A TF remek leckét adott küzdeni tudásból, ám a szünet után sikerült rendezni a fejeket. A második félidőhöz és a győzelemhez gratulálok csapatomnak, ellenfelünknek pedig köszönöm a számunkra roppant tanulságos mérkőzést.

Boros Zoltán (TFSE): – Egy félidőn keresztül tartottuk a lépést a hazaiakkal. A fordulást követően aztán kijött a csapatok közti különbség. Gratulálok a Miskolcnak a győzelemhez!

(Forrás: www.meafc.hu)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek