2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • „Nagyon tetszett az, amit hétfőn láttam”

„Nagyon tetszett az, amit hétfőn láttam”

Az Erste Liga következő fordulóiban a DVTK Jegesmedvék jégkorong csapata pénteken a Csíkszeredát fogadja, vasárnap pedig Székesfehérvárra látogat. Szokásos heti sajtótájékoztatónkon ezúttal Mikael Tisell és Galanisz Nikandrosz válaszolt az újságírók kérdéseire.

2017. szeptember 22., péntek
18:30 DVTK Jegesmedvék – SC Csíkszereda

2017. szeptember 24., vasárnap
17:30 Fehérvári Titánok – DVTK Jegesmedvék
(Fotók: Szabó Krisztián)

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4 Sporton, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a pénteki Észak-Magyarországban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Mikael Tisell: – Bár mindig csak egy meccsre koncentrálunk, remélem, hogy a bécsiek ellen mutatott játékstílust és energiát tovább tudjuk vinni, mind a támadásokban, mind védekezésben, emberelőnyös és emberhátrányos szituációkban egyaránt. Nagyon tetszett az, amit hétfőn láttam a srácoktól, remélem, hogy ez a jövőben is folytatódni fog. Peter Sakaris eltiltás miatt nem játszhat a következő mérkőzésen, viszont Miskolczi Márk visszatérhet sérüléséből, így nem lesz gond, hogy egy emberrel kevesebben leszünk.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…