2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Pontvadászat az egészségért és az ajándékokért

Pontvadászat az egészségért és az ajándékokért

A TVK-Mali Triatlon Klub az elmúlt évekhez hasonlóan 2014-ben is megrendezi a JABIL 3 próba elnevezésű, három felvonásból álló szabadidősport eseménysorozatot, melynek első állomása május 4-én, vasárnap a kerékpáros próba.

 Az egészséges életmód népszerűsítését szolgáló program egyes próbáinak teljesítése után egyedi ajándékokat (kerékpáros fejkendő, törülköző, póló) kapnak az indulók, a rendszeres résztvevők pedig további értékes pontokat gyűjthetnek a júniusi úszó, majd az augusztusi futópróbán. A legalább 15 pontot kiérdemlők joggal pályázhatnak a majd a fődíjra, mely nem más, mint szeptember 26-29. között két darab, egy személyes, 4 napos utazás ((3 éjszaka, repülőjegy, szállás félpanzióval, reptéri transzfer) Európa egyik legnagyobb utcai futóversenyére, a Berlin Maratonra! Ajánlatos vigyázni a próbakönyvekre, mert ezek elvesztése esetén pótlásra nincs lehetőség.
Nyitány, bringával
Május 4-én, vasárnap, a kerékpáros próbára a  Jabil Circuit Magyarország Kft. Huszár Andor út 1. sz. alatti parkolójában 7.30 órától várják az érdeklődőket, akik 9.45-ig, díjmentesen regisztrálhatnak. A 15 km-es, 3 pontot érő kispróba és a 45 km-es, 6 pontos nagypróba közös rajtja 10 órakor lesz. Az útvonalat a Tisza gátján jelölik ki a szervezők.
10:15-kor óvodások és kisiskolások részére ügyességi kerékpáros versenyt rendez a házigazda TVK-Mali TK.
A célba érkezés után a 3Próbásokat Gulyás-parti várja.
További információ kérhető a TVK-MALI Triatlon Klubban, tel: 49/540-094; e-mail: tvkmali@triatlon.t-online.hu;, illetve a olvasható a www.tvkmalitriatlon.hu honlapon.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek