2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Pásztor Tamás: Casentino rally navigátor szemmel

Pásztor Tamás: Casentino rally navigátor szemmel

Villáminterjú Pásztor Tamás navigátorral, aki élete első nemzetközi rali versenyét sikeresen teljesítette.

 

Ha jól tudom életed első nemzetközi raliversenyén navigáltál az elmúlt hétvégén. Abszolút Értékelésben az előkelő ötödik helyen végeztetek a Mitropa Rally kategóriában. Hogy is élted meg a Toscana környéki raliversenyt? Milyen volt a szinte 50 méterenként kanyar?  Pályabejárásra volt idő bőven? Miként értékeled a navigálásodat?  

– Igen jól tudod, ez volt az első nemzetközi szereplésem navigátorként. Előtte jártam már Csabával sokat külföldi versenyekre igaz akkor szervizes feladatokat láttam el, most ez teljesen más volt.

Elég sok újdonság volt számomra a hétvégén a pályák egyik magyar pályához se lehet hasonlítani igazi rally pályák viszonylag alacsony átlagsebességgel rendelkeztek ezek a pályák. Autó is hatalmas újdonság volt, hiszen sose ültem meg rally2 és autóba korábban meg álló helyzetbe sem.

Pályabejárás viszonylag gördülékeny volt, hiszen Csaba járt már itt és ismerősek voltak neki a pályák, ez hatalmas segítség volt nekem.

Az, hogy én miként értékelem a navigálásom úgy gondolom, nem engem kell megkérdezni, hanem Csabát. Úgy gondolom nagyot nem hibáztam, mert nem tévedtünk el és mindig mindenhova időbe oda értünk.

Ezúton is szeretném megköszönni  Csabának a felkérést és Ákos pilótámnak, hogy kölcsön adott és szurkolt nekünk! 

 

Csabi legközelebb a ZEG Rallyshow-n áll rajthoz a Mitsubishi EVO X.-el egy meglepetésnavigátorral.

Fotó: PhotoZini

– Hajósi Miklós –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek