2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Otthonában nyert az MVSC-MVSI

Saját pályáján magabiztosnak nevezhető győzelmet aratott január 26-án, szombaton a női NB II. Keleti-csoportjában érdekelt MVSC-MVSI csapata. A Kubikként is ismert Csokonai utcai MVSC-sporttelepen lejátszott bajnoki találkozón debreceni ellenfelét múlta felül a zöld-fehér együttes.

MVSC-MVSI – DEAC 3:1 (17, 23, -22, 18)

MVSC-MVSI : Bagi Alexandra, Braun Dóra, Czipa Anett, Fekete Dalma, Jobbágy Vivien, Mérai Dorina, Papp Dóra, Szikora Evelin, Urbán Daniella, Zsofnyák Márta. Edző: Surányi István, Kerekes Attila

Kerekes Attila: – Hatalmas lendülettel kezdtük a mérkőzés, látszott a lányokon, hogy ma mindent beleadnak a játékba. Szinte állva hagyták a debrecenieket, akik sokáig keresték az erőtől duzzadó miskolci játék ellenszerét. A korai tetemes előny birtokában simán hoztuk az első játszmát. A második játékrész is MVSC sikerrel zárult, de ekkor már két csapat volt a pályán. Felszívta magát a Debrecen, de a mieink sem engedtek ki. Rengeteg szép megoldást és szikrázó küzdelmet láthattak a szurkolók, amelynek végén behúztuk a második etapot is. Hasonlóan kemény küzdelemben dőlt el a harmadik szett is, de ekkor a DEAC örülhetett. Szerencsére nem vesztették el lányaink a hitüket és még nagyobb erőket mozgósítottak a negyedik játszmában. Érezhető volt, hogy mindkét csapat győzni akar. Ennek megfelelően színvonalas, kemény játékot láthattunk, ami végül megérdemelt hazai sikert hozott. Ez igazi csapatmunka volt! Szép volt lányok!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek