2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Összességében egy jó verseny volt

Interjú Ifj. Bihari Péter raliversenyzővel a TAXI4 Székesfehérvár Rali után.
Az ifj. Bihari – Konyári párosnak sajnos rövidre sikerült a TAXI4 Székesfehérvár rali.


Mi is történt?

– Sajnos az utolsó szakaszra nem mentünk ki, mert a fékolajunk felforrt és elment a fék. Miután elég lobogósak a pályák, nem kockáztattuk meg így a szakaszt.

Az első nap sokat csúszkáltatok a pályán, nyilatkoztátok a Rally Rádiónak a gyorsok végén. Mennyire jöttek be nektek az első napi gyorsok?
– Az első nap tapogatóztunk, számunkra újak voltak a pályák. A gumikra és a hajtásra próbáltuk fókuszálni, a pályák tetszettek az itinerünket is sikerült finomítani. A gyorsaságik tempósak, ebből kifolyólag nagy sebességnél is sikerült keresztbe csúszkálnunk, ami nem gyors, de legalább látványos, belülről pedig izgalmas.

A nap végén egy városi Superspecial várt benneteket. Itt jól kiszolgálhattátok a kilátogató nézőket, ismerősöket. Hogy tetszett nektek az aszfaltos csapatás?
– A városi szakaszon próbáltunk keresztbe menni, de sajnos a betapadt sokszor a gumink és az autónak nem mindig volt kedve keresztbe menni, illetve a féltengelyeket is próbáltuk kímélni, mert párat már sikerült eltörni.


Vasárnap mindhárom szakaszon, folyamatosan gyorsultatok. Hogy ízlett nektek az utolsó nap?

– Vasárnap sikerült gyorsulni, de a nap elején a hajtáspumpánk kiszállt a versenyből, így nem megfelelően működött az autó nem volt kiszámítható.

A Mitsubishi EVO IX hogy bírta a két napot? Adott-e munkát a szerelőknek?
– A szervizcsapatnak nagy köszönet! Sikerült lecsúszni egy kicsit az útról megütöttük az autó hátsó futóművét, de a szervizben profin megoldották. Megcsinálták a hajtáspumpát, hogy menni tudjuk, a fék hiba pedig az fékolajban keresendő. KÖSZÖNET ÉRTE!

Összességében, miként értékelitek a TAXI4 Székesfehérvár rallyt?
Összességében egy jó verseny volt, tudunk még gyorsulni, de ismét közelebb kerültünk az autóhoz.

– Hajósi Miklós –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Traktor-race
Közlekedési versenyt szerveznek a borsodi rendőrök mezőgazdasági gépjárművezetők részére. A traktor-futamot, azaz a mezőgazdasági gépjárművezetők v…
BORSOD RACE MEDIA KFT. – 2. ZEG Rally Show 2022 Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M Hosszabb kihagyás után a hétvégén újra rajthoz áll Lángi …

További cikkek