2021. 12. 7. kedd

Ambrus
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • „Nem tudjuk cserben hagyni a szurkolóinkat…”

„Nem tudjuk cserben hagyni a szurkolóinkat…”

VARGA RACING TEAM ASE – TAXI4 Vértes Rally

Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M

Eltelt már egy hónap, de továbbra sem tud átlépni az Eger Rallyn tapasztalt csalódottságán Lángi Attila. Hatalmas tüske van benne, de nem tudja cserben hagyni a nézőit, szurkolóit, ezért a kezdeti pályaelhagyás helyett úgy döntött, folytatja az idei bajnokságot. Hiszen Veres Gáborral együtt azért szeretnek versenyezni, mert közben látják a csápoló kezeket – ez az, ami most is visszahívja a pályára, a Vértes Rallyra, a csalódottság után is.

 

Lángi Attila: Egyáltalán nem nyugodtam meg az egri incidens óta, még mindig nagyon nem tetszik, hogy ilyen megtörténhet Magyarországon, a hazai rallyban, hogy valaki hozzányúl az autónkhoz. Sokáig gondolkodtam rajta, folytassam-e a bajnokságot. De nem adom ilyen könnyen a bundámat, és a kocsinak sem kívánom azt a sorsot, hogy csak álljon itt a garázsban, és nézegessem… Versenyre született, így most is rajthoz állunk a Vértes Rallyn.

Nem akartam hozzányúlni sem, de Temesvári Lacitól és fiától sok támogatást kaptam lelkileg, és az ő segítségükkel végül egy kétnapos “örömszerelés” keretén belül mégiscsak összeraktuk újra a Z4-et. Már a futómű-beállításon is túlesett, így várjuk a vasárnapi rajtpillanatot. Igaz, versenyhangulatom még nincsen, ráadásul az is eléggé lehangol, hogy idén nem lesz városi prológja a Székesfehérvár, vagyis mostani nevén a Vértes Rallynak. Hiszen minket pont, hogy ez motivál, tuningol, hogy örömet okozhatunk a nézőknek egy-egy látványosabb autózással. Bízom benne, hogy mire odaérünk, megjön a kedvünk is, és egy kicsit mi is csilloghatunk végre.

A pénteki relaxációs, biciklis program után szombaton utazunk majd le a helyszínre, hogy tréningezzünk, illetve megcsináljuk a technikai és az adminisztratív átvételeket. Háromféle gyorsot kell majd felírnunk, de szerencsére mindegyiken autóztunk már, így nagy meglepetést nem fognak okozni. Az elmúlt években rengeteg műszaki problémánk volt az itt megrendezett futamokon, és mindig elég drága volt, hogy utána újra hadra kész állapotba hozzuk a BMW-t. Bízom benne, hogy idén elkerülnek minket ezek a gondok, a célban fejezzük be a versenyt, és lesz egy jó emlékünk.

 

 

Partnereinknek köszönjük az együttműködést!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kalandokkal tűzdelt 25. Jubileumi Mikulás Rally után beszélgetek Juhász Csabi raliversenyzővel. Megosztanád a portál olvasókkal, hogy miként is sik…
A 2021-es Gokart Országos Bajnokság, Rotax Max Senior kategóriában első helyezést ért el a 17 éves Juráncsik Balázs. Ezzel az éves eredményével kij…

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum