2021. 07. 27. kedd

Olga, Liliána
1 EUR 359 HUF
1 GBP 420 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Négy nemzet atlétái versengenek Miskolcon

Négy nemzet atlétái versengenek Miskolcon

A Miskolci Atlétikai Centrum ad otthont június 16-án, pénteken a cseh-szlovák-szlovén-magyar U18-as korosztályos válogatott viadalnak, melyen három miskolci sportoló is számot adhat felkészültségéről.

A  rendező Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) és a Miskolci Sportcentrum Kft. a lányoknak és fiúknak egyaránt 18-18 versenyszámot kínál. Legkorábban, 9 órakor, a kalapácsvető hölgyek kezdik meg a csatározást. Az ünnepélyes megnyitót 9.45 órakor tartják, melyen részt vesz Rutkovszky Ede, a MASZ ügyvezető igazgatója is.

A hazai versenyzők – köztük az Miskolc Városi Sportiskola (MVSI) három, a válogatottba meghívott tehetsége, Bacsa Fanni (100 m gát), Iván Zsombor (hármasugrás) és Pintér Erik (távolugrás) – számára jó lehetőség ez a válogatott viadal arra, hogy  felmérjék jelenlegi felkészültségüket a június 24-25-én, szintén a Miskolci Atlétikai Centrumban  megrendezendő ifjúsági országos bajnokság előtt.

A viadal azért is fontos a 18 év alatti atléták számára, mert itt még indulási szintet lehet teljesíteni az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra, melynek július 23-29. között Győr ad otthont.

A sportot, az atlétikát szerető közönség térítésmentesen tekintheti meg a válogatott viadalt!

További információ: www.miskolcisportcentrum.hu

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Majdnem teljes sikerrel koronáztuk meg mindkét versenyzőnk kedvenc versenyét, a Székesfehérvár-Veszprém Rallye-t, hiszen mindketten a dobogón végeztek…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Archívum

Menü

Archívum