2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 366 HUF
1 GBP 434 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • NB III: DVTK tartalék – Nyíregyháza 0-1 (0-0)

NB III: DVTK tartalék – Nyíregyháza 0-1 (0-0)

A DVTK tartalék csapata a Nyíregyházát fogadta az NB III. Keleti csoportjának 31. fordulójában. A körítést és az iramot tekintve élvonalbeli mérkőzést láthattak a kilátogató szurkolók, melyen a vendégek egy góllal jobbnak bizonyultak.

A szemerkélő eső ellenére a mérkőzés kivalló hangulatban, csaknem háromezer szurkoló előtt vette kezdetét. A két tábor irigylésre méltó hangulatot teremtett, hiszen a vendégeket is elkísérte 200 drukkerszurkoló. A DVTK tartalékcsapatában kizárólag saját nevelésű játékosok léptek pályára. A rutint ezúttal Bacsa Patrik és Eperjesi Gábor képviselték.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott. A diósgyőri fiatalok cseppet sem voltak megilletődve, az NB I-es kerettel felálló, bajnokesélyes Nyíregyházával szemben. Mind a két csapatnak voltak ígéretes lehetőségei, gól azonban egyik oldalon sem született.

A második félidőben ott folytatták a csapatok, ahol abbahagyták. Helyzetek itt is, ott is adódtak. A 76. percben Pölöskei Péter fejesgóljával megszerezte a vezetést a Nyíregyháza. A DVTK fiataljai mindent megtettek az egyenlítésért, de sajnos nem sikerült a pontszerzés. A mérkőzés végén a játékosok megköszönték a szurkolók támogatását és következhetett az utánozhatatlan, csak Diósgyőrben jellemző közös ünneplés.

NB III. Keleti csoport 31. forduló
DVTK tartalék – Nyíregyháza Spartacus FC 0-1 (0-0)

Miskolc, Diósgyőri Stadion, 2874 néző. Játékvezető: Farkas Mátyás (Temleitner Krisztián, Sándor Zoltán)
DVTK tartalék: Egyed – Bodnár, Csicsvári, Mahalek, Lőrincz – Szabó I B., Kövér, Eperjesi, Oláh B., Ternován – Bacsa. Vezetőedző: Sütő Szilárd
Nyíregyháza SFC: Ovszijenko – Szokol, Rakovic, Szalai V., Farkas M. – Törtei, Rubus, Ramos, Rezes – Kostic, Pölöskei. Vezetőedző: Mátyus János

Csere: Ramos helyett Pálinkás az 50., Ternován helyett Icsó a 72. percben, Pölöskei helyett Kapacina a 86. és rezes helyett Kiss a 93. percben.
Sárga lap: Rakovic az 54., Szokol a 63. és Oláh B. a 93. percben.
Gólszerző: Pölöskei (0-1) a 77. percben.

Sütő Szilárd: – A csapat ma úgy ment ki a pályára, hogy eredménytől függetlenül vastaps fogadja őket, amikor lejönnek. Úgy gondolom, hogy ez sikerült. A diósgyőri szurkolók értékelték azt a fajta akaratot és hozzáállást, amit a srácok ma kivittek magukkal a játéktérre. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk pontot szerezni, de szeretném megköszönni a drukkereknek azt a hangulatot, ami az NB I-es mérkőzéseken is ritka. A szurkolóink fantasztikusak voltak, a srácok mindent megtettek. Sajnálom, hogy így alakult.
Mátyus János: – Mindenkinek, aki a mai mérkőzésen részt vett, edzőknek, játékosoknak, szurkolóknak gratulálok, mert ez nem harmadosztályú mérkőzés volt, semmilyen szempontból. A körítéshez méltő találkozót láthattunk, le a kalappal a diósgyőri fiatalok előtt, de úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

BORSOD RACE MEDIA KFT. – III. Rally Hungary Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M   A Lángi Attila, Veres Gábor kettős mindig is nagyon sz…

További cikkek

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum