2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • NAGY NORBI a WTCC mezőnyében áll rajthoz SPA-ban

NAGY NORBI a WTCC mezőnyében áll rajthoz SPA-ban

Nagy Norbi a spanyol Campos Racing csapat színeiben indul a WTCC soron következő futamán a belgiumi SPA – FRANCORCHAMPS pályán. Autója egy Seat Leon TC2T.

Nagy Norbi nyilatkozata a WTCC futamon való indulásról:

“A salzburgi futam hétvégéjén váltó probléma miatt nem tudtam indulni. – (alkatrész hiánnyal nem csak az MGS Racing Team küszködött, hanem egész Európában a többi Cheviket üzemeltető csapat is – a szerk.). A szombati napon Dusan Borkovic boxában voltam, akivel jó kapcsolatot ápolunk, és pont akkor hozták be a pályáról Hugo Valanete törött autóját is. Így a csapatommal és a menedzsmentemmel úgy döntöttünk, hogy az én parkolópályán lévő autómat Hugó rendelkezésére bocsájtjuk alkatrész nyerés céljából. Ez volt az egyetlen esélye, hogy másnap a rajtrácsra állhasson. Az autóm, ezért szombaton este indult Magyarországról, Valente csapata egész éjszaka dolgozott rajta és vasárnapi futamra el is készültek. A Campos Racing ezután felajánlotta nekem, hogy a következő WTCC futamon a Seat Leon TC2T autójukkal részt vegyek. Életem nagy lehetőségének tekintem, és örömmel elfogadtam az ajánlatot. Várom a futamot és remélem sok tapasztalatot gyűjthetek a jövőre nézve, hiszen célom nekem is egy teljes szezon a WTCC-ben.”

MGS Racing Team büszke pilótájára és sok sikert kíván a SPA -i hétvégéhez.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum