2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Miskolci Kerékpáros Iskola Kupa eredményei

Miskolci Kerékpáros Iskola Kupa eredményei

Az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság megalakulásától kezdve szem előtt tartja a gyermekbalesetek megelőzését, illetve a kerékpárosok fokozott védelmét. Az általuk okozott, illetve elszenvedett balesetek megelőzése érdekében minden évben meghirdeti a Kerékpáros Iskola Kupát (KIK). A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei KIK KUPA a miskolci KRESZ – parkban 2013. május 09-én került lebonyolításra.

A Kerékpáros Iskola Kupán (KIK) az általános iskolák felső tagozatos diákjai vettek részt. A területi versenyek egyéni kategóriában voltak megrendezve és az ott elért eredmények alapján a rendőrkapitányságok 2 fiú és 2 lány versenyzőt neveztek a megyei döntőre.

A megmérettetés KRESZ – elméleti, illetve ügyességi és szabályossági versenyszámokból állt.

Eredmények:

Lányok:

Leányvári Luca – Ragály
Fekete Klaudia – Bükkábrány
Haraszin Brigitta – Tállya

Fiúk:

Birinyi Gábor – Bükkábrány
Simkó Kornél – Boldva
Huhák Csaba – Ragály

Információs háttér:

Az idén az országos döntő megrendezésének jogát a Csongrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság nyerte el, a helyszín Szegeden lesz 2013. június 5-7. között. Az országos döntőn Borsod-Abaúj-Zemplén Megyét Leányvári Luca ( Ragály) és Birinyi Gábor ( Bükkábrány ) képviseli, akik egyéni fiú, lány, illetve csapat kategóriában mérik majd össze tudásukat.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…