2023. 06. 10. szombat

Margit, Gréta
1 EUR 369 HUF
1 GBP 430 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Miskolc nyerte a legjobb szervező díját a Mobilitási hét kapcsán

Miskolc nyerte a legjobb szervező díját a Mobilitási hét kapcsán

2019. december 16-án rendezték az idei Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap eredményeit összefoglaló rendezvényt  az Innovációs és Technológiai Minisztériumban. Az eseményen Dr. Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár adta át a legjobb szervező önkormányzatoknak szóló elismeréseket és a legszorgosabb helyi szervezőknek járó díjakat.

 

Miskolc MJV Önkormányzata lett 2019-ben a „legjobb szervező önkormányzat”, a nyeremény egy kerékpár, amit jótékonysági célra ajánl fel az önkormányzat.

 

Miskolc MJV önkormányzata 2019. szeptember 16-22 között rendezte meg az Európai Mobilitási Hét helyi rendezvényeit, amelyek célja a fenntartható városi mobilitás kialakítása, figyelemfelhívás az ésszerű gépjárműhasználatra és a város- és egészségbarát közlekedési módok ösztönzése. Az elismerés nem csak az önkormányzat sikere, hanem a megvalósításban résztvevő és együttműködő 39 helyi intézmény és társadalmi szervezeté is, akik közreműködését, segítségét ezúton is köszönjük.  Közel 100 program valósult meg, amelyeken több  mint 10 000 miskolci vett részt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az ENSZ Közgyűlése 2014. december 11-én, 177 támogató ország egyhangú szavazatával június 21-ét a jóga világnapjává (Nemzetközi Jóga Nap) nyilvánított…

További cikkek

3+1 tuti program apák napjára
Az apák napja egy Amerikából eredeztethető ünnep, amelyet minden évben június harmadik vasárnapján, azaz idén 18-án ünneplünk. A különleges alkalom eg…