2022. 05. 20. péntek

Bernát, Felícia
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Miskolc nyerte a legjobb szervező díját a Mobilitási hét kapcsán

Miskolc nyerte a legjobb szervező díját a Mobilitási hét kapcsán

2019. december 16-án rendezték az idei Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap eredményeit összefoglaló rendezvényt  az Innovációs és Technológiai Minisztériumban. Az eseményen Dr. Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár adta át a legjobb szervező önkormányzatoknak szóló elismeréseket és a legszorgosabb helyi szervezőknek járó díjakat.

 

Miskolc MJV Önkormányzata lett 2019-ben a „legjobb szervező önkormányzat”, a nyeremény egy kerékpár, amit jótékonysági célra ajánl fel az önkormányzat.

 

Miskolc MJV önkormányzata 2019. szeptember 16-22 között rendezte meg az Európai Mobilitási Hét helyi rendezvényeit, amelyek célja a fenntartható városi mobilitás kialakítása, figyelemfelhívás az ésszerű gépjárműhasználatra és a város- és egészségbarát közlekedési módok ösztönzése. Az elismerés nem csak az önkormányzat sikere, hanem a megvalósításban résztvevő és együttműködő 39 helyi intézmény és társadalmi szervezeté is, akik közreműködését, segítségét ezúton is köszönjük.  Közel 100 program valósult meg, amelyeken több  mint 10 000 miskolci vett részt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum