2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Mini-jubileum a Disznókő Futókörön

A Disznókő Tokaj Futókör elnevezésű terepfutó versenyt október 8-án, vasárnap  már ötödik alkalommal rendezik meg világörökség részét képező Tokaj-Hegyalján. A sportbarátok  három egyéni táv és a félmaratoni váltó közül választhatnak. A kedvezményes előnevezésre szeptember 20-ig van lehetőség.

Az 5. Disznókő Tokaj Futókör versenyközpontját a Disznókő Szőlőbirtokon, a tarcali elágazásban található Sárga Borház Étterem szomszédságában jelölik ki a rendező Marathon Club tagjai.
A sportbarátok 5,2 km (1 kör) 10,4 km (1 kör)  és 20,8 km (2 kör) és újdonságként a félmaratoni-váltó (4×5,2 km) közül választhatnak.
A választott távokat egyaránt kezelt szőlődűlőn (zömében a tőkék között) és erdei utakon át vezető, rendkívül technikás körpályákon lehet teljesíteni.
A kedvezményes előnevezésre szeptember 22-én, pénteken, 24.00 óráig, a www.maratonclubmiskolc.hu  honlapon van lehetőség, ahol a részletes versenykiírás is megtekinthető. Érdemes időben leadni a nevezéseket, mert a csodálatos természeti környezet megóvása érdekében mindössze az első 300 jelentkezőt  tudják  regisztrálni!
A verseny egyedi emblémázott pamut-technikai pólóját az előnevezéssel párhuzamosan (szeptember 22-én éjfélig) – külön adatlap kitöltésével, elküldésével – lehet megrendelni, a www.maratonclubmiskolc.hu oldalon.
A házigazda  Disznókő Szőlőbirtok jóvoltából minden 18 év feletti futó egy palack 2016-os Sárga Borház Furmint Late Harvest bort kap ajándékba. Minden célba érkező – az Éremgyár (www.eremgyar.hu) által készített – egyedi befutóérmet kap. A résztvevőket a Sárga Borház Étterem 12 órától egy tányér meleg étellel várja a versenyközpontban. A Disznókő Szőlőbirtok felajánlásának köszönhetően – rajtszám felmutatása ellenében – ingyenes borkóstolásra is lehetőség kínálkozik. A 14 órára tervezett eredményhirdetés előtt borkóstolóval egybekötött előadáson vehetnek részt a futók, melyet követően kvíz-szelvény kitöltésére lesz lehetőség.  A helyes megfejtők között értékes Disznókő-borokat sorsolnak ki a helyszínen!

Információ:
Web: www.maratonclubmiskolc.hu  E-mail: mate@hegyimaraton.hu   és  steveszucs@gmail.com Telefon:  70/391-9136 és 30/7212-403.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek