2024. 03. 19. kedd

József, Bánk
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Mindig ilyen szakaszokon mennék!

A Vértes ralit az P12 kategória győzelemmel zárta a Kronome – Pásztor ralipáros.

 

 

 

 

Ákossal beszélgetek a sikeres verseny után:

Szombaton háromszor csapattatok végig az Oroszlányi szakaszon. A második gyorson tíz másodperccel mentetek jobbat. Ennyire bejött ez a szakasz nektek?
– Ez a gyorsasági fantasztikus, egyszerűen imádjuk Tamással. Zseniális a ritmusa, legszívesebben mindig ilyen szakaszokon mennék, nagyon a kezünkre áll.

 

Másnap ott folytattátok, ahol szombaton abba hagytátok, mármint a folyamatos gyorsulásban. Melyik szakasz tetszett nektek vasárnap és miért?
– Egyértelműen a Kőhányás volt a vasárnapi kedvenc. Ez a szakasz nagy részben a szombati megfordítva, így nem kérdés, miért ez volt a kedvenc. Próbáltunk folyamatosan gyorsulni, javítgatni a hibákat, szerencsére csak a versenyzésre kellett figyelnünk.

 

Meg sem álltatok a dobogó legtetejéig! Így terveztétek a Vértes Ralit?
– Nem így terveztük, nagyon meglepett minket, hogy ennyire el tudtunk menni a többiektől. Persze mindenki győzni szeretne, ezért vagyunk versenyzők mindannyian.

 

Egy óra tizenkettő percet töltöttetek versenykörülmények között a versenyautóban. Minden percét élveztétek a két versenynapnak?
– Mindet élveztük, ilyen versenyünk nagyon régen volt már. Az autó fantasztikus volt, sokat dolgoztunk rajta a verseny előtt. Rájöttünk a futómű hibájára, Hadik Bandi segítségével megoldottuk, az autóra rá sem lehet ismerni, soha nem volt ilyen jó, ezúton is köszönöm neki.

 

Legközelebb hol is látunk titeket?
– A Nyíregyháza Rallyn indulunk, most az ORC abszolút értékelésben második helyen állunk, szeretnénk az évet valami szép eredménnyel zárni.

Köszönjük a Partnereink és a Szervizcsapat segítségét most is: Mentes és Társai Kft., Kronome Zoltán, Vinkovits Béla, Valkai János, Petrás Zsolt, Kovács Zoli.

Vértes Rally – 2021
Kronome Ákos – Pásztor Tamás
Skoda Fabia
Borsod Talent Motorsport Egyesület
2021.08.28-29.

 

Fotó: Hajóka SportFotó

– Hajósi Miklós –

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lehűléssel indul a hét
Lehűléssel és élénk széllel indul a jövő hét, visszatérnek az éjszakai fagyok és a csúcshőmérséklet is csak 10 Celsius-fok körül várható a többórás na…

További cikkek

Lehűléssel indul a hét
Lehűléssel és élénk széllel indul a jövő hét, visszatérnek az éjszakai fagyok és a csúcshőmérséklet is csak 10 Celsius-fok körül várható a többórás na…