2021. 09. 27. hétfő

Adalbert
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Megszületett az indulás időpontja!

Sokat gondolkoztam, hogy mely nap volna a legideálisabb az induláshoz, talán egy szerdai, vagy egy pénteki.

Arra jutottam, ha már ilyen közel az év vége, akkor megvárom a születésnapomat, hiszen magával az úttal egy új élet kezdődik, ezért az indulás napjának a 2017 január 6-át tűztem ki. Számomra ez az időpont mind a hajó munkálatainak befejezéséhez, mind a rendezvények megszervezéséhez, és háttérmunkálatok lebonyolításához elég messze van.

Ezzel a döntésemmel plusz erőre tettem szert az önmotiváció terén és még jobban inspirál, a napi 12-17 órás munkámban. Az időpont meghatározása lehetővé tette a pontos szakaszok meghatározását és kiírását. Az útitárs program sok élménnyel gazdagítja azokat, akik csatlakoznak ehhez a nem mindennapi túrához és ezen felül lehetővé teszi, hogy a hajó eljusson a rendezvények helyszínére, ahol megtudjuk tartani az életmentő műtétre váró Gyermekeknek szóló adománygyűjtést. Részletes leírás a www.foldkerules.hu oldalon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum