2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Megkezdődtek a Fezen Divízió I küzdelmei

Megkezdődtek a Fezen Divízió I küzdelmei

Hazai pályán fogadta a Miskolc Renegades a Budapest Cowbells II. csapatát, és magabiztos kezdés után, folyamatosan tartva előnyét 37 – 13-ra győzedelmeskedett.

Nem sokáig kellett várnia az első hazai touchdownra a miskolci Ifi pályára kilátogató mintegy 150 fős nézőközönségnek, hiszen szinte az első akcióból TD-t ért el a Renegades egri idegenlégiósa, Khalid Ali, Tóth Attila pedig biztos lábbal értékesítette az extrát. Sok gondolkodásra nem adtak időt a Cowbellsnek a Renegátok, a másik import, Anthony Green Jr. is beért a budapestiek End zone-jába, majd Tóth Attila volt ismét eredményes. Következett egy Cowbells TD, az extrát azonban elcsípték a hazaiak és Mézes Dániel vissza is hordta, ezzel újabb 2 pontot szerezve.

16 -6 (16 – 6 zárójelben a negyedek eredményei)

A második negyedet is a Renegades kezdte jobban, előbb Janocsko Kornél, majd Szalóki János ért el touchdown-t, mindkét esetben érvényes lett az extra pont is, amit Tóth Attila rúgott be.

30 – 6 ( 14 -0 )

A második félidő első megmozdulása Chris Hall visszahordott TD-je és Tóth Attila extra pontja volt, ezzel a Renegades 31 pontosra növelte előnyét.

37 – 6 (7 – 0)

Az utolsó negyedben több lehetőséget kaptak az új játékosok, a Cowbells II-nek pedig lehetősége volt szépíteni, ami sikerült is nekik, így alakult ki a végeredmény:

Miskolc Renegades – Budapest Cowbells II. : 37 – 13

Fotó:Bodnár Enikő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek