2024. 04. 16. kedd

Csongor
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF

Mária Maraton – Futó zarándoklat

Mária Maraton 2017 Mariazell – Csíksomlyó

Tatabánya – Budapest
Rákosszentmihály – Máriabesnyő

Makai Viktória és László 2017. június 16-án indulnak útnak Mariazellből, hogy Csíksomlyóig futva teljesítsék az emberfeletti, közel 1400 km-es távolságot, ezzel adva hálát családjukért.
A 30 napos zarándokútra együtt kerekednek fel két kisgyermekükkel, és a róluk a helyszínen gondoskodó nagymamával. Igazi családi kaland veszi kezdetét a napokban! Családi kaland Istennel, az Ő akaratát keresve és Őt hirdetve.

Naponta többszöri bejelentkezésen köszönhetően a Maria Maraton Facebook oldalán követheti a futókat: https://www.facebook.com/mariamaraton.mariaut/

A Mária Maratont teljesítő futó házaspárhoz a Mariazell – Csíksomlyó táv bármely szakaszán lehet csatlakozni. Jelentkezés és információ: http://mariaut.hu/mariamaraton, vagy e-mailben: rendezveny@mariaut.hu.

Csatlakozási lehetőség kisebb szakaszokra

Hívunk mindenkit, aki hosszabb-rövidebb távon szeretné kipróbálni az új sportműfaj adta élményt. Mindenki számára nyitott a jelentkezés: pár kilométerre, egy vagy több napra egyéniben vagy váltóban. A Mária Maraton teljes távján belüli csatlakozás tekintetében kiemelten várjuk a sportzarándokokat az alábbi két szakaszokon:

Tatabánya – Esztergom Budapest futó zarándoklat: 2017. június 24-25.,
Sztárvendég Maráz Zsuzsi 2017. Ultrabalaton győztese

Budapest-Máriabesnyő futó zarándoklat: 2017. június 26.
Sztárvendég: Kovács KOKO István és Csécsi Zoltán 2016 ultrafutója, Guiness-rekorder, Náray-Szabó Gábor akadémikus

Jelentkezés és információ: http://mariaut.hu/mariamaraton, vagy e-mailben: rendezveny@mariaut.hu.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek