2022. 05. 21. szombat

Konstantin
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Ma este a Bp. Honvédot fogadja a MEAFC-Miskolc

Ma este a Bp. Honvédot fogadja a MEAFC-Miskolc

A pontvadászat 9. fordulójának keretében a nagy múltú Bp. Honvéd csapatát fogadja november 16-án, pénteken este, 17.30 órától a MEAFC-Miskolc NB I/B Piros-csoportos férfi kosárlabda együttese. A Miskolci Egyetem körcsarnokában megrendezendő találkozó előtt ezúttal is Drahos Gábor vezetőedzőt kérdeztük.
–    Ugyan a legutóbbi fordulóban, Oroszlányban elmaradt a győzelem, ám a bajnokság egyik favoritja elleni kiváló játékot mutatott a csapat. Mi várható a Budapesti Honvéd ellen ezek után?
–    Egyértelmű cél, hogy az ottani jó mozgásainkat folytassuk, ám rengeteg hibánk volt, amit nem szabadna megismételnünk. A Honvéd gyors és atlétikus fiatal együttes, akiket a jó csapatmunka visz előre.

– A 7.helyezett érkezik a 9. helyen álló miskolciakhoz. Tekinthetünk közvetlen riválisként a bajnokságnak ezen szakaszában a fővárosiakra?
– Úgy tekintünk rájuk, mint akik el akarják vinni tőlünk a bajnoki pontokat. Nyolc forduló után a pozicionálás elkezdődött, de még nem látható átfogó kép. Ami biztos, hogy az “A” csoportból való kiesésük óta eltelt 17 év legerősebb Honvédja állt idén össze. Az ország egyik legsikeresebb akadémiájáról kikerülő fiataljai mellett soraiban tudhatják a többszörös bajnok, korábbi sokszoros válogatott Horváth Ákost is. Egységesek, motiváltak és rafinált edzőtriójuk segítségével a rájátszásba kerülnének.

– Lesz e valamilyen konkrét változtatás a keretben?
Brúgós, Orliczki Márton és Hartman sérültek, ők civilben lesznek velünk.
A többiek úgy gondolom, hogy egészségileg és fejben is rendben vannak. Szükség is lesz a harcosokra, mert igen kemény ütközetre számítunk.

– A lelkes szurkolótáborotokra gyaníthatóan ezúttal sem lesz panasz. Lehet-e vastaps a találkozó végén?
– Minden mérkőzésünkön ez a cél, a lefújást követő nézőtéri vastaps. Az az igazi értékmérő és szerencsére volt már idén is benne részünk. Felkészültünk ezúttal is becsülettel, kíváncsian és elszántan várjuk a találkozót.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum