2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Közelebb kerültek a rájátszáshoz a Renegátok

Közelebb kerültek a rájátszáshoz a Renegátok

Ugyan az időjárás a nézőkre ráijesztett, a Miskolc Renegadesre nem, ugyanis 42-7 arányban győzték le az Ifi pályára látogató Tatabánya Mustangs csapatát.

Leszakadt az ég az alapszakasz utolsó hazai meccse előtt Miskolcon, ez azonban csak a szurkolói létszámot csökkentette, a Renegátok harci tüzét nem, hiszen a szezon nehezen indult, és az esetleges folytatásról ez a mérkőzés döntött.

A kezdő sípszó után a felhők is fokozatosan feloszlottak, így a kitartó nézők látványos akciókban gyönyörködhettek. Ilyen volt az első negyedben az irányító Tóth Gábor futása is, amely az tatabányaiak End Zone-jában ért véget és így hazai csapat szerezte meg a vezetést, az extra pontot pedig Tóth Attila értékesítette. Hátradőlésre azonban nem volt lehetőség, a Mustangs rövidesen beérte a Renegátokat egy TD-t és egy sikeres extra pontszerzést követően.

7:7 (7:7 zárójelben a negyedek eredményei)

A második negyedben sokáig nem tudott eredményes lenni egyik csapat sem, azonban egy sikeres elkapással a miskolci Szalóki János szerzett TD-t, Tóth Attila pedig extra pontot, így hazai előnnyel vonulhattak öltözőbe a csapatok.

14:7(7:0)

A második félidőre felszívták magukat a házigazdák és beindult a Renegades-gőzhenger. Először Janocsko Kornél, aztán Lakatos Bence végül Ceasar Harris szerzett touch downt, Tóth Attila pedig mindhárom alkalommal értékesítette az extrát, így magabiztos vezetéssel várhatták a miskolciak az utolsó negyedet.

35:7 (21:0)

Az utolsó játékrészben egy punt return-ből ismét Ceasar Harris futott egy TD-t, a különbség miatt pedig életbe lépett a mercy rule, és a mindvégig kitartó Mustangs már nem tudott javítani az eredményén. 42:7 (7:0)

A végeredmény Miskolc Renegades – Tatabánya Mustangs 42:7

A következő mérkőzés június 12-én a Budapest Cowbells II otthonában lesz.

Fotó:Kissné Detzki Natália

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek