2022. 08. 18. csütörtök

Ilona
1 EUR 404 HUF
1 GBP 480 HUF

Karácsonyvárás a Renegátokkal

Hagyományteremtő szándékkal, Advent negyedik vasárnapján karácsonyváró programmal várták a Miskolc Renegades játékosai a győri kapu lakosait.

Hazai pálya ez, hiszen itt, a József Attila Sporttelepen készülnek a bajnokságra az amerikai focisták, és itt rendezik mérkőzéseiket is. A mostani eseményen az itt lakóknak szerettek volna kedveskedni, Hutter Linda és a 4 Dance táncstúdió műsorával, a Spider mentőcsapat bemutatójával és a miskolci Körforgalom együttes koncertjével.

A jó hangulathoz a -4 fokban 200 liter tea és 500 zsíros kenyér is hozzájárult. A rendezvény két fővédnöke Hollósy András és Hubay György önkormányzati képviselők voltak, akik a helyszínen a tea és zsíros kenyér kiosztásából is kivették a részüket.

A Renegátok 2017-ben is a Divízió I-ben vesznek részt, a tervek szerint a hazai mérkőzéseiken jövőre is az Ifi pályán szurkolhat a sportszerető közönség.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Traktor-race
Közlekedési versenyt szerveznek a borsodi rendőrök mezőgazdasági gépjárművezetők részére. A traktor-futamot, azaz a mezőgazdasági gépjárművezetők v…

További cikkek