2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Idegenbeli győzelemmel kezdett a MEAFC-Miskolc!

Idegenbeli győzelemmel kezdett a MEAFC-Miskolc!

A MEAFC-Miskolc NB I/ B, Piros-csoportos férfi kosárlabda csapata szeptember 14-én, pénteken este a Bonyhád otthonában kiharcolt magabiztos győzelemmel kezdte meg az aktuális pontvadászatot.

Tipikus első bajnoki mérkőzésként, mindkét fél kicsit idegesen kezdett. Az első két kosár után azonban a miskolciak lenyugodtak és már az első negyed vége előtt 8-10 pontos előnyüket mutatta az eredményjelző.
A második negyedben próbált közelebb araszolni a Bonyhád, de a kiválóan védekező vendégek ezt nem engedték meg. A nagyon jó napot kifogó Takács Dániel remekül mozgatta társait, miközben a pontszerzésben is kimagaslót nyújtott.
A második félidőben taktikus játékkal fokozatosan növelte tovább előnyét a MEAFC-Miskolc  és innentől kezdve már nem adott esélyt a házigazdáknak a felzárkózásra. Köszönhető ez annak is, hogy Brugós Olivér, Tóth Viktor és Kopasz Márton kiválóan besegített Takácsnak.
A negyedik játékrészben a bonyhádiak már kicsit hitüket vesztve próbálkoztak. A végig, higgadt, okos produkciót nyújtó Drahos-legénység azonban ellentmondást nem tűrően végleg felőrölte ellenállásukat, csapategységben és fizikumban egyaránt föléjük kerekedtek. A többszörös B-csoportos bajnok Bonyhád KSE-t  saját pályáján 54 ponton tartani komoly fegyvertényt jelent.     

Bonyhádi KSE – MEAFC-Miskolc  54-79 (7-13, 18-22, 19-27, 10-17)
Bonyhádi KSE: Baki (2), Tömösváry (12/3), Pupp (12), Somogyfoki (5), Jilling (5/3). Csere: Somogyfoki P. (3/3), Kiss (4), Dorogi (6/6), Buday-Sántha (-), Nagy (5/3), Csobán (-), Gébert (-).
MEAFC-Miskolc: Kopasz (7/3), Tóth V. (11/3), Takács D. (32/15),Homoki (6), Béres (6). Csere: Brugós (11/9), Hartman (2), Orliczki B. (2), Orliczki Márton (-), Lippai (2), Szepesi (-), Szanyi (–). Vezetőedző:Drahos Gábor
Drahos Gábor: – Gratulálok a nagybetűs Csapatomnak a 40 perc alatt bemutatott koncentrációhoz és játékhoz! Játékosaim  átérezték a feladat súlyát és mindent megtettek a győzelemért. Úgy gondolom, hogy a közösen elvégzett felkészülési munkát így kell átültetni élesben a gyakorlatba. Dolgozunk továbbra is keményen és reméljük sokan kilátogatnak szerdán az első hazai mérkőzésünkre is!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek