2021. 12. 7. kedd

Ambrus
1 EUR 366 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Három Sportiskolás arany, két bajnokságon

Három Sportiskolás arany, két bajnokságon

A Miskolci Sportiskola versenyzői a napokban két, egyaránt Budapesten megrendezett országos bajnokságon is sikeresen szerepeltek. A laser run szakágban Kántor Benedek egyéni aranya mellett a rajta kívül Herczeg Áron és Kántor Vince alkotta csapat is a legjobbnak bizonyult.

A kéttusa országos bajnokságon Herczeg Áron megnyerte az U11-es kategória egyéni versenyét, ezen kívül még három csapat is a dobogóra állhatott. Az U11-es Herczeg áron, Simon Csilla alkotta mix csapat és a Kántor Benedek, Kovács Flóra Sára összeállítású U10-es mix együttes ezüstérmet érdemelt ki. A Balogh Tamás, Kántor Benedek, Kántor Vince trió az U10-es korcsoport bronzérmét vette át az eredményhirdetéskor.
A fenti sportolók felkészülését úszásban Fridrich László, futásban Zámbori Zotlán, míg lövészetben Gyapjas Sándor irányította.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kalandokkal tűzdelt 25. Jubileumi Mikulás Rally után beszélgetek Juhász Csabi raliversenyzővel. Megosztanád a portál olvasókkal, hogy miként is sik…
A 2021-es Gokart Országos Bajnokság, Rotax Max Senior kategóriában első helyezést ért el a 17 éves Juráncsik Balázs. Ezzel az éves eredményével kij…

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum