2021. 09. 29. szerda

Mihály
1 EUR 359 HUF
1 GBP 418 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Három miskolci a hegyifutó világbajnokságon

Három miskolci a hegyifutó világbajnokságon

Az  augusztus 2-4. között Olaszországban megrendezendő hegyifutó világbajnokságra július 30-án útra kelt magyar válogatottban három miskolci sportoló is helyet kapott. Az ifjúsági kategóriában  Németh Luca mellett Farkas Balázs, míg a junioroknál Iván Levente lesz ott a rajtnál.

 Az International Skyrunning Federation által a Gran Sasso nemzeti parkban, a tengerszint felett 1100 méteres magasságban található  Fonte Cerreto városában megrendezendő világbajnokságon vertikál, sky és összetett eredményhirdetés is lesz. Az ifjúságiaknál (16-17 évesek) a tavaly három vb-bronzot begyűjtő Németh Luca (DVTK) ezúttal is szerencsét próbál. Szintén ebben a korcsoportban szeretne bizonyítani Farkas Balázs (Miskolci Sportiskola-Nomád Terepfutó Suli), míg Iván Levente a junioroknál (18-20 évesek) igyekszik mind jobban helytállni. Luca és Balázs rajthoz áll a 3,5 km-es, 1000 m szintemelkedéssel nehezített vertikál számban, valamint a hosszú távon, a 15 km-es sky futamban is, ami az összetett értékelés alapját képezi.  Iván Levente (Miskolci Sportiskola-Nomád Terepfutó Suli),  a juniorok 20 km-es sky versenyében igyekszik minél maradandóbbat alkotni.

Fotó:

Németh Luca (jobbról) tavaly három bronzot hozott haza a vb-ről.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Úgy tűnik nincs megállás Tordai István „szerepváltásában”, aki korábban olyannyira sikeresen játszotta el a 007-es ügynököt, hogy most egy újabb kisfi…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum