2021. 09. 28. kedd

Vencel
1 EUR 358 HUF
1 GBP 419 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Győzött és ezzel bajnoki bronzérmes lett a Putnok FC csapata

Győzött és ezzel bajnoki bronzérmes lett a Putnok FC csapata

Június 3-án a balassagyarmati Kövi Pál Sportközpontban a Balassagyarmat VSE mérkőzött meg a Putnok FC-vel.

Kepecz Zsolt, Putnok FC weboldalán közzétett beszámolója szerint a Balassagyarmat mindent egy lapra feltéve játszotta végig a találkozót, lényegesen több helyzetet dolgozott ki, ám a putnoki csapat így is eggyel több gólt szerzett. A meccs eredménye így 1-2 lett, a Putnok FC pedig bronzérmes szerzett az NBIII keleti csoportjának bajnokságán.

A már említett publicisztika szerint, ahogy az várható volt a három pont megszerzéséért és ezzel a bennmaradás esélyéért harcoló Balassagyarmat az elejétől kezdve próbált dominálni, nyomást gyakorolni a vendégcsapatra. Próbálták kihasználni a széleken tátongó üres területeket és igyekeztek kontrázni. Érdekes módon nagyon sok technikai hiba jellemezte a játékot főleg az első félidőben mindkét oldalon. Időnként nagyon amatőr hibák estek.

Az első gólt a Putnok FC szerezte a 24. percben született, amikor egy putnoki szöglet után a visszafejelt labdára az érkező Csirszki Martin csapott le és a sok betömörülő ember sűrűjében kilőtte a bal alsó sarkot.

A második gólt a Balassagyarmat VSE szerezte, az 50. percben. Itt a hosszúról érkező lövést még képes volt hárítani a PFC kapusa, az ismétlésnél azonban a kapu jobb alsó sarkában kötött ki a labda, így Tóth Olivér egyenlített.

A Putnok FC második és egyben döntő gólját a csapatkapitány Zimányi Ádám szerezte egy büntetőből.

A meccs utolsó negyed órájában felgyorsultak az események, de az eredményt illetően nem történt változás.

Összesítve tehát a mérkőzés eredményeképp, a  bajnok Monor és az ezüstérmes ESMTK mögött 46 ponttal a 3. helyen zárt a Putnok FC. A Balassagyarmat VSE búcsúzott a harmadosztálytól.

Filep Dávid

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum