2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Győzött és ezzel bajnoki bronzérmes lett a Putnok FC csapata

Győzött és ezzel bajnoki bronzérmes lett a Putnok FC csapata

Június 3-án a balassagyarmati Kövi Pál Sportközpontban a Balassagyarmat VSE mérkőzött meg a Putnok FC-vel.

Kepecz Zsolt, Putnok FC weboldalán közzétett beszámolója szerint a Balassagyarmat mindent egy lapra feltéve játszotta végig a találkozót, lényegesen több helyzetet dolgozott ki, ám a putnoki csapat így is eggyel több gólt szerzett. A meccs eredménye így 1-2 lett, a Putnok FC pedig bronzérmes szerzett az NBIII keleti csoportjának bajnokságán.

A már említett publicisztika szerint, ahogy az várható volt a három pont megszerzéséért és ezzel a bennmaradás esélyéért harcoló Balassagyarmat az elejétől kezdve próbált dominálni, nyomást gyakorolni a vendégcsapatra. Próbálták kihasználni a széleken tátongó üres területeket és igyekeztek kontrázni. Érdekes módon nagyon sok technikai hiba jellemezte a játékot főleg az első félidőben mindkét oldalon. Időnként nagyon amatőr hibák estek.

Az első gólt a Putnok FC szerezte a 24. percben született, amikor egy putnoki szöglet után a visszafejelt labdára az érkező Csirszki Martin csapott le és a sok betömörülő ember sűrűjében kilőtte a bal alsó sarkot.

A második gólt a Balassagyarmat VSE szerezte, az 50. percben. Itt a hosszúról érkező lövést még képes volt hárítani a PFC kapusa, az ismétlésnél azonban a kapu jobb alsó sarkában kötött ki a labda, így Tóth Olivér egyenlített.

A Putnok FC második és egyben döntő gólját a csapatkapitány Zimányi Ádám szerezte egy büntetőből.

A meccs utolsó negyed órájában felgyorsultak az események, de az eredményt illetően nem történt változás.

Összesítve tehát a mérkőzés eredményeképp, a  bajnok Monor és az ezüstérmes ESMTK mögött 46 ponttal a 3. helyen zárt a Putnok FC. A Balassagyarmat VSE búcsúzott a harmadosztálytól.

Filep Dávid

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek