2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Győri ETO – FTC

Ünnepelje velünk a legendákat és a mai hősöket! Ne hagyja ki ezt a mérkőzést, nézze a helyszínen! A Ferencváros elleni találkozó minden évben rangadónak számít – így lesz ez most is.

Az esti meccs előtt ráadásul köszönteni fogjuk azokat a kedvenceket, akik 30 illetve 50 éve bajnoki címhez segítették az ETO-t. Legyen részese Ön is ennek a páratlan élménynek és szurkoljunk együtt az ETO-nak, hogy egy újabb lépést tegyünk közös célunk felé.

Ízelítőül idézzük fel a legutóbbi ETO-Fradi góljait, ami 2-0-ás győri sikert hozott:

A mérkőzés napján a jegypénztárak 16 órakor nyitnak, addig elővételben on-line, illetve az ETO Shopban lehet jegyeket vásárolni. A Családbarát program keretében a jeggyel, bérlettel rendelkező szurkolóink május 31-ig kedvezményesen látogathatnak el a Rába Quelle Élményfürdőbe, a Xantus János Állatkertbe és a Mextrém Parkba, mindhárom helyre négyen mehetnek be egy jegy vagy bérlet felmutatásával egységesen 1.000 forint/fő áron.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek