2021. 09. 18. szombat

Diána
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Gyertyagyújtást tartottak Takács Márton emlékére

Gyertyagyújtást tartottak Takács Márton emlékére

A DVTK család tagjai közös gyertyagyújtással emlékeztek a tragikusan fiatalon elhunyt Takács Mártonra, a klub U17-es labdarúgó-csapatának kapitányára. A klubvezetés úgy döntött, hogy Marci emlékére szombaton 12 órától a bajnoki címért és a feljutásért küzdő U17-es csapat a stadionban fogadja a Fehérvár hasonló korosztályú együttesét.

Takács Márton szeptemberben utasként szenvedett autóbalesetet, az elmúlt hónapokban éber kómában volt, mígnem szombaton a szervezete feladta a harcot.

Emlékére szerdán csöndes megemlékezést tartottak a DVTK Stadionnál, amelyen a DVTK Labdarúgó Akadémia növendékei, a DVTK női és férfi csapatainak teljes kerete és szakmai stábja, a klub vezetői és a DVTK család – a szurkolók és a többi szakosztály – tagjai is nagy számban képviseltették magukat.

Meccs a stadionban, Marci emlékére

A DVTK vezetése úgy határozott, hogy Takács Márton emléke előtt tisztelegve 2020. február 29-én, szombaton 12 órától a bajnoki címért és a feljutásért küzdő, a tabellán jelenleg 2. helyen álló U17-es csapat a DVTK Stadionban fogadja a Fehérvár hasonló korosztályú együttesét. A klub várja a szurkolókat szeretettel! A belépés ingyenes.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

BORSOD RACE MEDIA KFT. – Vértes Rallye 2021, 2021. augusztus 27-29. Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M   Lángi Attila és Veres Gábor ki…
A hétvégén rendezték az FIA CEZ Zone Trophy zárófordulóját Csehországban Brno-ban. Itt ismét a Gender Racing Team F3-as Dallarajával állt rajthoz a…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum