2021. 07. 28. szerda

Szabolcs
1 EUR 359 HUF
1 GBP 420 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Gyerekekért pedálozott a világklasszis és a Mapei

Gyerekekért pedálozott a világklasszis és a Mapei

Az egykori olasz világklasszis kerékpározó, Andrea Tafi vezette Mapei Kft. csapata harmadikként ért célba a hétvégi 10. Mapei Tour de Zalakaros kerékpárverseny. A sportlegenda által felajánlott dedikált mez egy jótékonysági aukció keretében árverésre került a Gézengúz alapítvány javára.

Markovich Béla (balról) és Andrea Tafi (jobbról) a dedikált mezzel (Fotó kredit: Mapei Kft.)

A mezt egy névtelenséget kérő úr 104 ezer forintos licittel vihette haza. Ezen felül a Mapei Kft. dolgozói 150 ezer forint adományt ajánlottak fel, melyet a vállalat további 150 ezer forinttal egészített ki. Így összesen 400 ezer forint értékű támogatást vehetett át a Gézengúz Alapítvány.

„Felelősségvállalásunk fontos eleme a gyermekeket segítő szervezetek támogatása. Jóleső érzés, hogy kollégáink, Andrea Tafi és a vállalat hozzájárulásával segíthetjük az alapítvány munkáját” – mondta Markovich Béla a Mapei Kft. ügyvezetője.

A Gézengúz Alapítvány a Születési Károsultakért 1990-ben a születés körüli időszakban kialakuló vagy veleszületetten sérült csecsemők és kisgyermekek gyógyítása, rehabilitációja érdekében jött létre. Az alapítvány küldetése, hogy felismerje és helyes pályára állítsa testi és szellemi fejlődésükben azokat a gyermekeket, akik a koraszülés okán vagy születéskori komplikáció következtében speciális terápiás támogatásra szorulnak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Majdnem teljes sikerrel koronáztuk meg mindkét versenyzőnk kedvenc versenyét, a Székesfehérvár-Veszprém Rallye-t, hiszen mindketten a dobogón végeztek…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Archívum

Menü

Archívum