2022. 05. 28. szombat

Emil, Csanád
1 EUR 393 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Gyenes Mirella munkáját a MEFS is elismerte

Gyenes Mirella munkáját a MEFS is elismerte

A Miskolci Egyetem hallgatója, Gyenes Mirella, a MEAFC ügyvezető elnökhelyettese Halassy Olivér Hallgatói Díjat kapott a MEFS közgyűlésén.

A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) közgyűlésén, többek között dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, dr. Kulcsár Krisztián MOB elnök és prof. dr. Józsa Ferenc a Magyar Rektori Konferencia elnökének jelenlétében díjazták a magyar egyetemi sport meghatározó szereplőit.

A Halassy Olivér Hallgatói Díjat azok kapták meg, akik hallgatóként a legtöbbet tették az egyetemi szabadidősportért. Gyenes Mirella, a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karának MsC képzésében tanuló hallgatója Murai Lászlótól, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának elnökétől vehette át a rangos kitüntetést.

Gyenes Mirella önkéntesként került a sportszervezés közelébe a Szavasűzők országos váltófutóversenyen és a Miskolci Egyetemi Sportnapján keresztül. Megbízható, lelkiismeretes munkájával hamar felhívta magára a figyelmet és kis idővel a Miskolci Egyetem sportéletének koordinálásáért, szervezéséért felelős csapat alapembere lett. 2016-ban a Tájékozódási Futó Egyetemi Világbajnokságon még az akkreditáción segédkezett, 1 évvel később, a Kosárlabda Egyetemi Európa-bajnokságon már ő vezette az akkreditációt és a versenyirodát. Mirella jelenleg is részt vesz a Miskolci Egyetem szabadidősport eseményeinek a szervezésében. A 11 sportágban edzési és versenyzési lehetőséget biztosító MEAFC ügyvezető elnökhelyettese, egyik legfontosabb feladata a MEAFC iroda vezetése. Mindezek mellett intézi a Miskolci Egyetem élsportolói mentorprogramjával kapcsolatos operatív feladatokat is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bizakodó vagyok!
101 versenyautó áll rajthoz a hétvégi 37. AMTK Velenje Ralin, abból 18-en lesznek a 2-es kategóriában. Juhász Csaba - Bencs Gábor ralipáros is ebben f…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum