2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Fussunk együtt június 08-án!

Fussunk együtt június 8-án a Hősök terén és az Andrássy úton, és hívjuk fel együtt a figyelmet az egészséges életmód fontosságára, az elhízás elleni küzdelemre! A Nemzeti Futóverseny több mint egy rendezvény: küldetése, hogy valamennyi magyart megmozgassa és életmódváltásra késztesse.

Aki személyesen nem tud jelen lenni a helyszínen, a közösségi médiának köszönhetően bárhonnan csatlakozhat a kezdeményezéshez, az alábbi hashtagek használatával: #nemzetifutoverseny, #futanemzet.

A június 8-i rendezvényre a www.nemzetifutoverseny.hu oldalon lehet regisztrálni. A befolyt nevezési díj jótékony célokat szolgál, egészségmegőrző, preventív programok támogatására fordítjuk.

Az 5 és 10 kilométeres távú futás útvonala: Hősök tere – Andrássy út – Dózsa György út – Hősök tere. A helyszínünk szimbolikus: a Hősök tere magyarságunk, összetartozásunk, történelmünk fontos jelképe. Különleges alkalom, hogy egy futóversenynek ad otthont, csakúgy, mint az Andrássy út, amely a világörökség része.

Az esemény távjait úgy határoztuk meg, hogy a 10 kilométeres etapon a sík terep, a kevés kanyar lehetőséget biztosítson egy új egyéni csúcs elérésére, az 5 kilométeres távval pedig azoknak kedvezzünk, akik nemrég kezdték a rendszeres futást, vagy éppen a felhívás hatására döntöttek az életmódváltás mellett – ez tökéletes kezdés azok számára is, akik még nem indultak futóversenyen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek