2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Forgács kupa 18. alkalommal

Labdarúgó tornával emlékeztek Tiszaújvárosban Forgács Lászlóra, az egykori rendőrfőkapitányra.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. február 10-én, tizennyolcadik alkalommal rendezte meg Tiszaújvárosban a Forgács László Labdarúgó Emléktornát, amelyet dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány nyitott meg.

A sportrendezvény méltóképpen állít emléket egy olyan volt rendőri vezetőnek, aki a szakmai munka mellett jelentős figyelmet és energiát fordított a sportra és az emberi kapcsolatok ápolására.

A vándorserleget ebben az esztendőben a Budapesti Rendőr Sportegyesület csapata nyerte, a díjat a torna névadójának özvegye, Forgács Lászlóné adta át.

Eredmények:

1.         Budapesti Rendőr Sportegyesület

2.         Parlamenti Őrség

3.         Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Rendőrtábornokok Egyesülete által felajánlott különdíjat a torna legsportszerűbb csapata, a Nemzeti Védelmi Szolgálat kapta.

A torna gólkirálya: Csanády Dénes (Heves MRFK 8 góllal).

A torna legjobb kapusa: Boczkó Balázs (Győr-Moson-Sporon MRFK).

A torna legjobb játékosa: Szűcs Zoltán (BRSE) lett.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Traktor-race
Közlekedési versenyt szerveznek a borsodi rendőrök mezőgazdasági gépjárművezetők részére. A traktor-futamot, azaz a mezőgazdasági gépjárművezetők v…
BORSOD RACE MEDIA KFT. – 2. ZEG Rally Show 2022 Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M Hosszabb kihagyás után a hétvégén újra rajthoz áll Lángi …

További cikkek