2021. 09. 17. péntek

Zsófia
1 EUR 350 HUF
1 GBP 412 HUF

Felelősek vagyunk egymásért

500 adag gulyásleves és ugyanennyi frissen sült ízes bukta kiosztásával igyekezett egy kicsit könnyebbé tenni a miskolci rászorulók mindennapjait karácsony előtt néhány nappal a DVTK többségi tulajdonosa, az ARAGO Zrt. a DVTK Stadionnál pénteken.


Felelősek vagyunk egymásért

Mint azt az esemény beharangozásánál is jeleztük, a DVTK mindig is több volt egy sportklubnál, a közösségi élmény legalább annyira hozzátartozik a szurkoláshoz, mint a sport szeretete. A DVTK többségi tulajdonosa, az ARAGO Zrt. úgy érzi, felelős ezért a közösségért, felelős azért a városért, ahol a klub működik.
etelosztas07.jpg
Kattintásra galéria nyílik (Fotók: Szabó Krisztián)

A jótékonysági ételosztást az ARAGO Zrt. hagyományteremtő céllal szervezte meg, melyen a DVTK szakosztályainak sportolói, és a háttérben dolgozó munkatársai is segédkeztek.
etelosztas10.jpg
Kattintásra galéria nyílik (Fotók: Szabó Krisztián)

A tetemes mennyiségű gulyásleves elkészítését Buday Péter mesterszakács és csapata vállalta magára, akiknek ezúton is köszönjük az önzetlen segítséget!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

BORSOD RACE MEDIA KFT. – Vértes Rallye 2021, 2021. augusztus 27-29. Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M   Lángi Attila és Veres Gábor ki…
A hétvégén rendezték az FIA CEZ Zone Trophy zárófordulóját Csehországban Brno-ban. Itt ismét a Gender Racing Team F3-as Dallarajával állt rajthoz a…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum