2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 406 HUF
1 GBP 482 HUF

Fejben dől el minden!

Interjú Palotás Péter pilótával a Dömsödi autocross OB – Zóna verseny előtt.

Palotás Péter – Mitsubishi Colt EVO
Dömsöd 2017.10.14-15.
Levianus Motorsport
Hétvégén egy kétnapos autocross verseny lesz a Dömsödi Autocross Arénában. Itt Autocross OB és Zóna versenyen állsz rajthoz a Mitsubishi Colt EVO-val.
Szombaton két időmérő edzés és egy előfutam vár rád és a sporttársaidra. Erős, jól kezelhető autóval állsz rajthoz, mint a szeptemberi OB-n itt Dömsödön. Megbeszéltél-e a csapattal valamilyen új technikát, hogy miként is abszolváld a futamaidat?
– Igen, odafigyelünk mindenképpen a rajtra, de a stratégia nagyban függ a pálya állapotától és hogy hányadik helyen sikerült az előfutamokat abszolválni.

Vasárnapra két előfutam, elődöntők és a döntők maradnak. Vasárnapra már azért jobban fejben lesz minden kanyar. Az autó rajtkészsége persze nem rossz, de pilóta függő. Miképp gyúrsz egy és több jó rajtra? Mit is vársz magadtól el vasárnap? Mennyire segít a csapat biztatása?
– Tudván, hogy fejben dől el minden, igyekszem kiüríteni az agyam a futam előtt. Erős lesz a mezőny, mivel zóna futam is lesz, de mindenképpen dobogós helyezést várok el magamtól, és tudom, hogy a csapat is megtesz mindent ennek az érdekében.
Partnereimnek köszönöm a segítséget!

Szurkoljunk közösen Palotás Petinek október 14-15-én a Dömsödi Autocross Arénában!
– Hajósi Miklós –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Traktor-race
Közlekedési versenyt szerveznek a borsodi rendőrök mezőgazdasági gépjárművezetők részére. A traktor-futamot, azaz a mezőgazdasági gépjárművezetők v…

További cikkek

Irány a suli!
10 + 1 tipp iskolakezdéshez, iskolatáska választáshoz Szeptember, becsöngetés. Fontos dátum gyerekek és szülők életében. Sokan nem várják, mások vi…