2022. 05. 27. péntek

Hella
1 EUR 393 HUF
1 GBP 463 HUF

Európai különdíj a Márkus-családnak

Az Európai Triatlon Szövetség (ETU)  hagyományos elnöki konferenciáját február 15-16-án rendezték meg az íroroszági Dublin városában, melynek magyar, ezen belül tiszaújvárosi érdekeltsége is volt.

A kontinens sportági vezetői ezen az eseményen cserélnek információkat a következő szezonról, tervekről, elképzelésekről.  Hagyományosan, a kétnapos rendezvény záró gálavacsoráján adták át az előző év díjait.  A tiszaújvárosi Márkus-család tagjai, dr. Márkus Gáborné Judit asszony, Márkus Balázs és Márkus Gergely az ETU Elnöksége által adományozott különdíjat vehette át a triatlon sportágban, a sportág fejlődése érdekében végzett több évtizedes kimagasló tevékenységükért. Renato Bertrandi, az ETU olasz elnöke régi emlékek és képek felidézése után adta át az elismerést a családtagoknak, miközben a jelenlévők felállva tapsoltak.

A legjobb három férfi versenyző között is érdekelve volt Magyarország, Dévay Márk, az ETU ranglista győztese révén. Ebben a kategóriában végül az aktuális világbajnok, spanyol Mario Mola győzött.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Marisol Casado, a Nemzetközi Triatlon Szövetség (ITU) spanyol elnök-asszonya és Sarah Keane, az   Ír Olimpiai Bizottság elnöke is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bizakodó vagyok!
101 versenyautó áll rajthoz a hétvégi 37. AMTK Velenje Ralin, abból 18-en lesznek a 2-es kategóriában. Juhász Csaba - Bencs Gábor ralipáros is ebben f…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum