2021. 08. 4. szerda

Domonkos, Dominika
1 EUR 355 HUF
1 GBP 415 HUF

Encsi siker az Adventi-kupán

A Miskolci Vasutas Sport Club december 16-án, szombaton első alkalommal rendezte meg az Adventi Foci-kupát. Az  U19-es  korosztály számára kiírt mérkőzéssorozatnak az Avasi Gimnázium sportcsarnoka adott otthont.

A tornán megyénk nyolc együttese mérte össze tudását. A csapatok két csoportban, körmérkőzéses formában küzdöttek, majd keresztbe játszással döntötték el a helyezések sorsát. A győzelmet az Encs VSC gárdája szerezte meg, miután 3:0 arányban felülmúlták a fináléban a Szirmabesenyő együttesét. A házigazda vasutasok a 4. és a 7. helyet érdemelték ki. A torna legjobb kapusának  Ruszin Bencét (Encs VSC) választották meg, a gólkirály Demeter Sándor (Varbó) lett, míg a legjobb játékos különdíját Bordás Gergő (MVSC) vihette haza.
A helyosztók eredményei:
7. helyért: MVSC „B”-  Alsózsolca 1:0
5. helyért: Onga – Felsőzsolca 2:2 (büntetőkkel 2:0)
3. helyért: MVSC „A” – Varbó 3:3 (büntetőkkel 2:3)
Döntő: Encs – Szirmabesenyő 3:0
Végeredmény: 1. Encs VSC, 2. Szirmabesenyő,  3. Varbó,  4. MVSC „A”,  5. Onga, 6. Felsőzsolca, 7. MVSC „B”, 8. Alsózsolca.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pályafutásuk első aszfaltos abszolút győzelme után murván is bizonyított Csomós Miklós és Nagy Attila, a Székesfehérvár-Veszprém Ralin ugyanis újabb g…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum