2021. 12. 2. csütörtök

Melinda, Vivien
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Elvárásaink nincsenek, szeretnénk célba érni!

Elvárásaink nincsenek, szeretnénk célba érni!

Gyuriczky Zsolt – Böröczi Levente
Citroen C2R2 MAX – MAFC
19. Szilveszter Rallye 2017.12.27-29

Villáminterjú Gyuriczky Zsolt rallyversenyzővel.
Az idén még egyszer felöltöd a tűzálló ruhádat a 19. Szilveszter rallyn, hogy megzabolázz egy számodra új versenyautót. Milyet is, miért is pont ezt a márkát választottad?
– Igazából az autó lett csak új, a típus változatlan marad. Májusban – egy kényszer vásárlás alkalmával – vettük meg Tuki régi Citroen C2R2 autóját, ami nagyon jó vételnek bizonyult, egy másodpercig sem bántuk meg. Nagyon sok örömet szerzett nekünk, nagyon megbízható autó volt, de a német versenyről hazafelé az a döntés született, hogy ha fájó szívvel is, de lecseréljük. Több típusban gondolkodtunk, de ár/érték arányban ennek a típusnak a MAX változata az, ami szóba került. Az országban csak egy olyan volt, amit gondolkodás nélkül megvettünk volna, és amikor felhívtuk nem is gondolkodtunk rajta. Így egy olyan autó került hozzánk, ami az utolsó gyári darabok egyike, egy kézben volt eddig mind versenyző, mind szerviz téren, mindent tudunk róla pontosan. Ezt az autót tervezzük kipróbálni a Szilveszter Rallyn.

Új autó régi navigátor s nincs kockázat? Mit is vártok az új vastól és magatoktól ezen év végi csapatáson?
– Levente barátommal nagyon jól megértjük egymást, jó a hangulat mindig az autóban. Kockázat sincs, mivel maximálisan megbízom benne és a profizmusában. Így megtiszteltetés számomra, hogy ezen a versenyen is Ő lesz segítségemre. Sőt, a jövő évet is együtt tervezzük. Várjuk a versenyt nagyon, elvárásaink nincsenek, egyszerűen szeretnénk magunkat jól érezni és célba érni. Ha nem haragszol meg, most megyünk is, mert amint látod, van még mit csinálni a járművön.
Partnereink segítségét köszönjük!
– Hajósi Miklós –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 2021-es Gokart Országos Bajnokság, Rotax Max Senior kategóriában első helyezést ért el a 17 éves Juráncsik Balázs. Ezzel az éves eredményével kij…

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum