2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Éltető Daniella Törökországban – Egyetlen magyar nőként a Muay Thai EB-én

Éltető Daniella Törökországban – Egyetlen magyar nőként a Muay Thai EB-én

A magyarok közül egyetlen nőként indult útnak Éltető Daniella az április 23-án kezdődő IFMA Európa Bajnokságra. A kontinensviadalt a törökországi Antalyában tartják, a tizenöt éves tokaji lány a juniorok között indul a -60 kilogrammos kategóriában.

A kickboxban már korosztályos világbajnoki címet szerző Daniella kemény felkészülésen van túl, az elmúlt pár hétben Rehák György szövetségi kapitány budapesti klubjában is gyakorolt, de Bódi István kyokushin mester sátoraljaújhelyi szemináriumán is részt vett.

– Úgy érzem az állóképességem is rendben van, mivel a nagy megterhelések ellenére pár másodperc alatt regenerálódom. A kategóriámban és korcsoportomban sokan lesznek, most is a kelet-európai és az arab országok a dominánsak. Sok küzdelem vár rám, de emiatt egyáltalán nem aggódom – mondta Daniella, akire a törökországi EB-n háromszor kétpercnyi küzdelmek várnak a thai boksz szabályrendszerében.

A tokaji amazon mellett Zentai Máté, Habash Antoine, Muskotály Bálint és Marlók Solt vesz részt a kontinensviadalon Rehák György szövetségi kapitány csapatában.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

BORSOD RACE MEDIA KFT. – III. Rally Hungary Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M   A Lángi Attila, Veres Gábor kettős mindig is nagyon sz…

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum