2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

El sem kezdődött igazán…

Maxx Race Team – STEFANI Baranya Kupa 2014; 2014. augusztus 8-10.
Kazár Miklós – Kiss Viktor, Mitsubishi Lancer Evo IX R4
Érdekes párost alkotott volna a STEFANI Baranya Kupa 2014 nevezői között Kazár Miklós és Kiss Viktor. A pénteki teszten még gondtalanul zajlott a felkészülés, ám egy nem várt esemény megakadályozta a duó indulását.

Kiss Viktor: Nagy bánatunkra, sajnos nélkülünk zajlott le a STEFANI Baranya Kupa 2014 rendezvény. Az előzetes tervek szerint Kazár Miki oldalán szerepeltünk volna a hétvégi versenyen. Maximálisan fel is készültünk a küzdelmekre, számomra se volt már teljesen új a navigátori szerepkör.
Pénteken részt vettünk a Pirelli hivatalos tesztjén, ahol Mikivel és a Mitsubishi Lancer Evo IX R4-essel a legjobb időket tudtuk autózni. Csapattársaink, Velenczei Ádámék is rengeteget segítettek nekünk a tréning alatt, így sok hasznos tapasztalatot szereztünk már azon az egy napon is. Minden rendben volt a kocsival és a csapattal is – ám egy hirtelen jött családi ügy miatt a pilótámnak vissza kellett mondania az indulást. A szombati prológot én még vállalni tudtam, amiért köszönettel tartozom Vass Gergőnek, aki gyorsan átvette a mitfahrer szerepét. A versenynek azonban már nem akartunk így nekiindulni, hiszen abszolút nem terveztünk ki stratégiát erre az eshetőségre. Nagyon sajnálom, hogy ez most így alakult, biztos vagyok benne, hogy nagyon jó hangulatú futamon vehettünk volna részt – arról nem is beszélve, hogy még többet tanulhattam volna a tavalyi magyar bajnoktól. Mikinek egy teljesen sajátos vezetési stílusa van, ami nagyon célravezető, és ezt az eredményei is bizonyítják. Élvezetes lett volna navigálni neki – bárcsak az a volna, ne volna…
A következő megmérettetés számunkra – immár külön felállásban – a szeptember 5-7-ei Kassa Rally lesz, aminek a pályáit még nem hozták nyilvánosságra. Kíváncsian várom, milyen meglepetéseket tartogatnak majd számunkra a rendezők.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek