2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 366 HUF
1 GBP 434 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Edzőtáborról, edzőtáborra az idei sikerekért

Edzőtáborról, edzőtáborra az idei sikerekért

A Tiszaújvárosi Triatlon Klub élversenyzői január 28- február 11. között a Kanári-szigetekhez tartozó Fuerteventura városában kezdték meg idei, alapozó jellegű edzőtáborozásukat, melynek során a kerékpározás kapott főszerepet.

Mint azt a rendkívül kemény munkával kísért, jól sikerült táborozást vezető Lehmann Tibor klubelnök-vezetőedzőtől megtudtuk, a Mátyus Lili, Putnóczki Dorka, Lehmann Csongor alkotta junior Európa-bajnok „sor” a heti 23-25 óra edzés alatt 300-350 kilométert töltött kerékpár-nyeregben, melyhez 60-70 km futást és 20-22 km úszást is teljesítettek. A felnőtt világkupa-sorozatba idén bekapcsolódó, még U23-as korcsoportos Lehmann Bence a 30-32 órás heteken 400-450 kilométert kerékpározott, amihez 80 futókilométert és 20-22 km úszást számolhatunk hozzá.  A háromszoros világbajnok spanyol Mario Mola és az olaszok világkupa-menője, Alessandro Fabian nevével fémjelzett nemzetközi csapat, külföldi junior és U23-as menők mellett a tavaly U23-as Európa-bajnoki címet kiérdemlő és a tiszaújvárosi felnőtt világkupát megnyerő pécsi Bicsák Bence és társai is ott gyakoroltak a Kanári-szigeteken, így megfelelő edzőpartnerekben sem volt hiány.
–    Pár nap itthon tartózkodás után, február 27-től mind a négy versenyzőnk Cipruson, a magyar válogatott három hetes edzőtáborában folytatja a felkészülést, ahol kollégám, Balogh Bence is tagja lesz a szakmai stábnak – mondta Lehmann Tibor.  – Az utánpótlás válogatott áprilisi, horvátországi közös felkészülésében pedig Bóna Kinga, Tóth Anna és Sinkó-Uribe Ábel képviseli majd a Tiszaújvárosi Triatlon Klubot. Azt gondolom időarányosan jól haladunk, melynek eredményeinkben is tükröződnie kell majd!
Fotó:
Lehmann Csongor (balról) és Lehmann Bence, társaikkal együtt sok száz kilométert tekertek le edzőtáborozásuk során.
(Fotó: Magánarchívum)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

BORSOD RACE MEDIA KFT. – III. Rally Hungary Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M   A Lángi Attila, Veres Gábor kettős mindig is nagyon sz…

További cikkek

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum