2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 366 HUF
1 GBP 434 HUF

Dupla torna-győztes „Vasutas” lányok

A közelmúltban U9-es és az U13-as korosztályban is felkészülési tornát nyertek Kazincbarcikán a Miskolci VSC kézilabdás lányai.

A Kazincbarcikai Kézilabda Sport Egyesület által az Irinyi Sportcsarnokban megrendezett U9-es, négycsapatos felkészülési tornán a most debütáló „Vasutas”-lányok a Hajdúszoboszló II. csapata ellen 14-9 arányban bizonyultak jobbnak, köszönhetően elsősorban Farkas Panna nagyszerű, és gólerős játékának. A döntőt a másik győztessel, a Hajdúszoboszló I. együttesével vívták a miskolciak, akik remek teljesítménnyel 8-1-re diadalmaskodtak, mely tornagyőzelmet jelentett nekik. A csapat tagjai voltak: Farkas Panna, Kovács Hanna, Lakatos Lívia, Lakatos Sára, Bodnár Sára, Horváth Noémi, Nagy Zsófia, Szolyák Boglárka, Filep Jázmin, Ujj Lili.
Az MVSC U13-as csapata a hazaiakkal, valamint az Ózd és a Bőcs korosztályos együttesével mérte össze tudását. Az Ózd ellenében kemény párharcban 19-12-re nyertek a zöld-fehérek, akik a döntőben a bőcsiekkel néztek „farkasszemet” és jó játékkal 22-17-re diadalmaskodtak felettük.
Külön dicséret illeti a szülőket, akik végig sportszerűen biztatták a gyerekeket.
KÉPALÁ:
Az MVSC torna-győztes U13-as csapata, álló sor: Brájer Barbara edző (balról), Tardi Bianka, Vadászi Kincső, Ortó Réka, Kurucz Kitti. Guggoló sor: Babos Dorina (balról), Oláh Dalma, Nádasi Dóra, Turóczi Alexandra, Gáspár Léda, Técsi Patrícia. Fekvő sor: Róde Zita (balról), Kis-Orosz Viktória.

Fotó: Magánarchívum)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

BORSOD RACE MEDIA KFT. – III. Rally Hungary Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M   A Lángi Attila, Veres Gábor kettős mindig is nagyon sz…

További cikkek

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum